Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Muž onanoval v Žiline pred školou
Zdielať na

Muž onanoval v Žiline pred školou

ŽILINA / Sudkyňa Okresného súdu v Žiline rozhodovala o tom, či pošle do väzby 57-ročného Štefana za jeho obvinenie z výtržníctva. Podľa polície tento muž onanoval na verejnosti.

Už v minulosti mal 57-ročný Štefan opletačky s políciou. Pred dvomi rokmi ho odsúdili za dvojnásobný prečin výtržníctva pre sexuálny exhibicionizmus. Tentokrát ho prichytili mestskí policajti vďaka všímavosti jednej ženy.

"Žilinčanka zavolala na mestskú políciu s tým, že muž, ktorý je pod jej oknami, sa správa abnormálne," potvrdil hovorca mesta Pavol Čorba.  

Zaútočil aj na policajta

Podľa obvinenia si Štefan uspokojoval svoje zvrátené chúťky v centre Žiliny. V čase obeda ho objavili pred školou. Správal sa zvláštne. Chvíľu plakal. Potom dokonca zaútočil na muža z privolanej hliadky. "Mestskí policajti ihneď zakročili, spacifikovali ho a odovzdali na ďalšie šetrenie štátnej polícii," dodal Čorba. "Obvinený muž sa na verejnosti sexuálne uspokojoval," potvrdil aj hovorca žilinskej polície Radko Moravčík. 

Hrozia mu tri roky

Žilinskí kriminalisti ho okamžite zadržali. Vyšetrovateľ ho obvinil z výtržníctva. "Sudkyňa pre prípravné konanie vzala obvineného do väzby, nakoľko existuje dôvodná obava, že bude pokračovať v trestnej činnosti," upresnil hovorca Krajského súdu v Žiline Jozef Michňa.

Štefan, ktorý je bezdomovec, môže znova pykať za svoju úchylku. A to tri roky vo väzení.

Súvisiace články