Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ladislav sa ukájal priamo pred obchodom, sám si ale nič nepamätá
Zdielať na
Krimi

Ladislav sa ukájal priamo pred obchodom, sám si ale nič nepamätá

RIMAVSKÁ SOBOTA / Na obed onanoval pred desiatkami ľudí. Policajti z Rimavskej Soboty obvinili z výtržníctva 33-ročného bezdomovca Ladislava. V priebehu niekoľkých dní jej to už tretí prípad, kedy naňho zavolali mužov zákona.

Muž sa ukájal priamo pred vchodom do hypermarketu, na pravé poludnie. Prechádzali okolo neho aj matky s deťmi. Zachytila to mestská kamera.

Na záberoch je jasne vidieť, ako muž sedí na zemi s rozopnutými nohavicami a masturbuje. Pozeral pri tom do časopisu.

Nápoj do tváre

Niektorí ľudia si ho nevšímali. Dvaja mladíci ho ale obliali malinovkou do tváre. Vtedy sa muž pozapínal a prestal s neprístojným správaním.

"Vzhľadom na to, že sme získali dostatok dôkazového materiálu, taksme to postúpili na štátnu políciu," uviedol náčelník rimavskosobotskej mestskej polície Peter Berecz.

Hliadka obvodného oddelenia muža prehľadala a predviedla na výsluch. "Boli tu policajti a zobrali ho," potvrdila svedkyňa.

"Polícia v Rimavskej Sobote 33-ročného muža obvinila z prečinu výtržníctva. Obvinený je stíhaný na slobode," uviedla banskobystrická krajská hovorkyňa Mária Faltániová.

Tretí prípad

Ide o 33-ročného bezdomovca Ladislava, ktorý sa v meste pohybuje asi iba tri týždne. Trvalý pobyt má v obci Kráľ. Zvykne sa ale zdržiavať v Gemerskej Panici, kde má údajne príbuzných.

V priebehu niekoľkých dní je toto už tretí prípad, kedy na neho volali policajtov.

"V minulosti sme dostali oznámenie tiež ohľadom takéhoto konania a ohľadom vyšpinenia sa na verejnosti," potvrdil Berecz.  

Ladislav tvrdí, že si nepamätá, prečo ho policajti zadržali. "Nič som nerobil," hovorí.

Ladislav sa ukájal priamo pred obchodom, mladíci naňho vyliali nápoj, pozrite si reportáž:

Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre deti a maloletých divákov

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy