Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajný šéf zneužíval dievčatá, ľudia sú zhrození
Zdielať na

Policajný šéf zneužíval dievčatá, ľudia sú zhrození

MAYPEARL / Najvyšší člen policajného zboru z amerického Maypearlu zneužíval dievčatá. Usvedčili ho správy v telefóne, ktoré posielal svojim obetiam. Štyridsaťdeväťročného muža teraz čaká súd.

Muž po prevalení incidentu na pozícii policajného šéfa skončil, ale čaká ho aj  súd a štyri závažné obžaloby.

Jednou z nich je sexuálne obťažovanie a napadnutie 14 ročného dievčaťa a ďalšou je, podľa obžaloby, vzťah so 16 ročnou slečnou.

"Je znepokojivé pre celú komunitu, že osoba na najvyššej policajnej pozícii robí takéto veci," vyhlásila matka štrnásťročného dievčaťa.

Šokujúce detaily

Obe dievčatá vyšetrovateľom prezradili detaily zneužívania. Policajný šéf s nimi najprv flirtoval a potom posúval hranice stále ďalej. Mladšej z dievčat dával nevhodné návrhy cez videohovory a žiadal ju, aby sa kvôli nemu vyzliekla. On sa pri tom ukájal. Keď sa s ním stretla, pleskol ju po zadku, schmatol ju za vlasy a bozkával ju priamo na stanici, pričom sa jej rukami dotýkal intímnych partií.

Ďalšej posielal nevhodné správy, kde opisoval, čo konkrétne robí, keď na ňu myslí. Staršie z dievčat vypovedalo, že každá druhá správa bola o tom, ako sa nevie dočkať, kým bude mať dievča sedemnásť a bude s ňou môcť mať sexuálny styk.

Obe dievčatá žiadal, aby mu nepísali a mlčali, pretože by sa ich vzťah mohol odhaliť. Jedna z matiek ale našla tieto správy v mobile dcéry a zvrhlého náčelníka nahlásila.

Strach o dcéry

Aj Britney, ktorá je dobrovoľnou posilou policajného zboru, má s bývalým šéfom podobné skúsenosti. Potvrdila, že kým jej šéf len masíroval plecia, necítila sa čudne. Ale potom začala dostávať nevhodné návrhy a množstvo sexuálnych sms správ.

"Pane bože! To bola moja rekcia, keď som sa to dozvedela," opisuje.

"Vždy, keď sme boli sami v kancelárii, alebo sme mali nočnú hliadku mi hlavou chodilo, čo by som urobila, keby sa ničo stalo," dodáva.

Matky v meste okamžite zo strachu začali komunikovať so svojimi dcérami. Zameriavajú sa najmä na vysvetľovanie, čo je bežné priateľské správanie a čo už je nevhodné správanie.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy