Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Šok pred škôlkou. Ladislav sa ukájal na malých deťoch
Zdielať na

Šok pred škôlkou. Ladislav sa ukájal na malých deťoch

KOLÁROVO / Mladá mamička zažila v blízkosti škôlky, kam brala svoju dcérku, poriadny šok. Muž sediaci pod schodmi ju vystrašil najprv upreným pohľadom, keď sa vracala, neznámy sa už vraj pred panelákom ukájal. Ihneď volala mestských policajtov, ktorí ho zadržali.

"Videla som pod schodmi muža sedieť s nepríčetným pohľadom," opisuje svedkyňa. Mladá žena, ktorá brala svoju dcérku do škôlky, pridala do kroku. Netušila, že cestou späť, stretnutie naberie zvláštny spád.

"Už som ho videla po stojačky, s veľmi jednoznačným pohybom ruky, ktorý sa nedal zameniť s ničím. Som presvedčená o tom, že tento muž nevykonával malú potrebu," pokračuje svedkyňa.

Najprv kamarát, potom sestra

Po príchode domov, zatelefonovala policajtom a oznámila prítomnosť onanujúceho muža na sídlisku neďaleko materskej školy. "Nikoho som tu  nevidela, prišla som ráno o pol siedmej do roboty, taký človek by sa podľa mňa, mal ísť asi liečiť," povedala učiteľka materskej školy Oľga Egressyová.

"Hliadka sa behom minúty dostavila namiesto, po krátkej naháňačke sme túto osobu zaistili," informuje policajt Ján Šudák. Zadržaný, 27-ročný Ladislav, policajtom tvrdil, že sa chystal za kamarátom, zakrátko už tvrdil, že za sestrou.

Rozopnutý rázporok

"Nevedel sa zhodnúť na jednej adrese, takže nevieme. Zapieral to, ale nakoľko rázporok mal rozopnutý a boli tu svedkovia, ktorí nám túto osobu potvrdili, tak sme ju predviedli," pokračuje Šudák.

Policajti mu namerali v dychu 1,4 promile alkoholu. V prípade, ak sa potvrdí jeho vina, hrozí mu až 3-ročné väzenie. "Komárňanskí policajti skutok preverujú ako podozrenie z prečinu výtržníctva," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Upozorňujeme, že reportáž nie je vhodná pre maloletých čitateľov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy