Skoro jasno
16°
Bratislava
Milan (33) prenasledoval žilinské ženy, chytili ho
Zdielať na

Milan (33) prenasledoval žilinské ženy, chytili ho

ŽILINA / Tridsaťtriročný Milan z Handlovej chodieval do Žiliny len preto, aby si tam uspokojoval svoje zvrhlé chúťky. Ženy mali z neho strach už v čase, keď ich obťažoval slovne. Milan však neostal iba pri slovách, onanoval priamo na ulici pred ich očami. V utorok už stál na žilinskom okresnom súde.

Milan z Handlovej obťažoval ženy v jednej žilinskej štvrti niekoľko mesiacov
"Išiel za mnou a hovorí, že aký mám pekný zadok a išiel ma chytiť," hovorí jedna zo žien, ktorú Milan obťažoval.

Zvrhlík nebol vôbec výberavý - nezáležalo mu na veku, ani na vzhľade. Neslušné návrhy dával každej žene, ktorá bola nablízku. Ponúkal aj  svoje sexuálne služby.

Miestne obyvateľky ho poznajú veľmi dobre. Prenasledoval nejednu z nich. Určité obdobie mali pokoj, a to keď kočoval s jedným  známym českým cirkusom. No nedávno sa tu opäť vrátil. Často ho videli ako sa hrabe v kontajneroch. "Videla som ho, keď som išla vysypať smeti. Keď nás bolo viac, ušiel," hovorí obťažovaná žena.

Onanoval na ulici

Už v minulosti sa ženy, ktoré s ním mali nepríjemné skúsenosti obávali toho, že nezostane len pri rečiach. Mali pravdu. Úchylný Milan sa prejavil aj inak - onanoval pred okoloidúcimi ženami.

Polícia ho však chytila a obvinila z prečinu výtržníctva. V utorok sa postavil pred sudcu na žilinskom okresnom súde. Tam prišiel v doprovode policajnej hliadky. Pred pojednávacou miestnosťou sa však usmieval.

"Treba si z toho robiť srandu. Som na súde, no a čo?," bola Milanova reakcia.

Sudca ho vzal do väzby. Hrozí mu trojročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy