Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žilinčan sa v autobuse obnažoval pred študentkami, ďalší v podchode
Zdielať na

Žilinčan sa v autobuse obnažoval pred študentkami, ďalší v podchode

BRATISLAVA, ŽILINA / Nechutný incident sa odohral v utorok v žilinskej mestskej hromadnej doprave, ktorou cestovali stredoškoláčky a aj deti zo základnej školy. Približne 40-ročný muž sa pred nimi obnažil a sexuálne ich obťažoval. Jednej z nich sa podarilo túto zvrhlosť odfotiť.

Šestnásťročné dievča si muža všimlo, keď nastupoval do trolejbusu. Rozkrok si zakrýval ruksakom. Až neskôr študentka pochopila, prečo.

Muž sa natlačil na školáčku, ktorá stála pred ním, rozopnutý poklop na nohaviciach si študentka okamžite všimla, vytiahla mobil a spravila fotku. Mama jej  najskôr nechcela veriť, až kým neuvidela záber, z ktorého sa jej zodvihol žalúdok. 

"Ja som myslela, že zle vidím. Na fotke bol pán, ktorý mal obnažené prirodzenie a prirodzením sa dotýkal ostatných dievčat v autobuse," hovorí mama školáčky.

Sexuálna deviácia

"Takéto prejavy nekontaktné môžu byť prejavom závažnej sexuálnej deviácie, a to sexuálnej agresivity," tvrdí sexuologička Caisová. Dievča tvrdilo, že sa jej to v tom autobuse stalo už druhýkrát.

"Spočiatku to môže byť akoby menej nebezpečné, ale môže to skončiť znásilnením. Je to nebezpečné, treba to ohlásiť," hovorí sexuologička.

Na mieste bola redaktorka Andrea Lukoničová:

A podobnú skúsenosť majú aj Bratislavčania. Policajtom sa snažil ujsť muž, ktorý onanoval na verejnosti. V podchode si stiahol tepláky a ukájal sa. Policajti ho chytili a umiestnili do cely. Nejde pritom o jediný takýto prípad za posledné mesiace.

Rozopnuté tepláky

Tridsaťsedemročný Miroslav z Bratislavy si vyhliadol podchod na Kašmírskej ulici. O pol štvrtej popoludní stál v podchode s rozopnutou teplákovou súpravou a dotýkal sa svojho obnaženého pohlavného údu.

V momente ako Miroslav spozoroval policajtov chcel ujsť. Tí ho dobehli a spacifikovali.

Teraz čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva. Policajti prípad realizujú v takzvanom super rýchlom konaní. V prípade dokázania viny mu hrozia tri roky za mrežami. Na verdikt súdu si počká v policajnej cele.

Redaktor Ján Baček zistil viac:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy