Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mali ste sex, dámy? Pozor, chôdza vás prezradí!
Zdielať na

Mali ste sex, dámy? Pozor, chôdza vás prezradí!

Blažený úsmev, iskričky v očiach, myseľ niekde úplne inde. Omyl! Podľa belgických a škótskych vedcov zistíte, že žena mala sex iným pozorovaním. Prezradí to o nej chôdza. Informáciu priniesol český portál elle.cz.

Vaginálny áno, klitorálny nie

Pondelok ráno, osem hodín. Prichádzate ráno do kancelárie a zľahky sa pohupujete v bokoch. Kým ostatní kolegovia smútia za víkendom, vy sa usmievate. Veď ste ráno zažili najlepší orgazmus v živote!

A ako sa tak na vás vaši spolupracovníci pozerajú, zrazu im to dochádza. Presne vedia, čo ste pred prácou robili a prečo si cestou do šéfovej kancelárie vyspevujete. Prezradí vás vaša chôdza.

Lodičky sex napodobňujú

Odhalili to belgickí a škótski vedci, píše portál elle.cz. Presnejšie, podľa nich sa dá odpozorovať z chôdze ženy, či mala alebo nemala vaginálny orgazmus. Prirodzene sa vraj vtedy žena pohupuje a jej krok je celkovo veľmi energetický. Pritom to všetko vyznieva veľmi prirodzene...

Okrem brušného tanca ženám pomáhajú aj vysoké podpätky. Vtedy si totiž panvové svalstvo precvičujú. A práve to zohráva pri sexuálnych radovánkam významnú úlohu. Ortopédi by z toho zrejme nemali radosť. Ale čo by ste pre kvalitnejší sex neurobili milé dámy, však? :-)

ISIFA

Súvisiace články