Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
10 rokov príprav. Už môže prísť koniec sveta!
Zdielať na

10 rokov príprav. Už môže prísť koniec sveta!

Varovania, že tento rok môže byť pre ľudstvo posledným a nastane koniec sveta, zobrali niektorí naozaj vážne. Ukážeme vám rodinu, ktorá si urobila zásoby jedla na 10 rokov, dokáže vyrábať energiu a filtrovať vodu. Jej členovia skutočne veria tomu, že súdny deň je blízko a oni musia byť pripravení.

Vlastné hospodárstvo, prefiltrovaná voda...

"Máme vlastnú energiu, vodu aj jedlo... Sme pripravení na všetko.... Keď to nastane, každý bude bojovať za seba, aby prežil a urobí všetko preto, aby sa mu podarilo cez to dostať," presne takto hovorí rodina Paula Rangeho, ktorá si v Texase vytvorila vlastné hospodárstvo na 20 hektároch a verí, že im to pomôže prežiť.

V prípade núdze prichystali aj autobusy

Zásoby jedla majú pripravené pod každou posteľou pre 20 ľudí na 10 rokov! Dažďovú vodu prefiltrovali a naplnili ňou 3800 galónov. Pripravení sú dokonca aj na opustenie svojho hospodárstva. Zadovážili si totiž tri autobusy, v ktorých by na cestách podľa vlastných slov mali prežiť 5 rokov.

Ak sa chcete naučiť, prihláste sa!

Lekcie o tom, ako prežiť, dávajú aj ostatným. Učia ich robiť si lovecké šípy a zachytávať vodu. Vďaka tejto dlhoročnej výprave rodina verí, že to bude mať v súdny deň aj v dni po ňom oveľa ľahšie ako tí, ktorí neveria. A práve tým želajú veľa šťastia...

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články