Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
5 tipov ako byť lepšou milenkou: Odolajte rýchlemu orgazmu!
Zdielať na
Zaujímavosti

5 tipov ako byť lepšou milenkou: Odolajte rýchlemu orgazmu!

Ani milovať sa nie je len tak. Čoraz podrobnejšie sa preskúmava i oblasť sexu a na povrch sa dostávajú rady, ktoré vám v posteli zaručene pomôžu. Ak chcete, aby vám to s partnerom v posteli klapalo, vsaďte na 5 rád, ktoré vám pomôžu sa stať lepšou milenkou...

1. Nebojte sa sledovania porna

Myslíte si, že partner vám naozaj vraví o tom, na koľko porna sa pozerá a akého druhu? Urobte si preto tiež čas na podobnú inšpiráciu. Pokiaľ sa hanbíte využiť ponuku vo videopožičovniach, internet vašu predstavu zaiste uspokojí.

2. Poznáte svoje "vzrušené dni"?

Máte ich štrnásty a pätnásty deň svojho cyklu. Väčšie vzrušenie trvá od rána do večera. Túžba po orgazme je v tieto dni maximálna. Zariaďte sa podľa toho.

3. Experimentujte

Na kom inom, keď nie na sebe? Vyskúšajte, čo s vami robia rôzne materiály a "hračky". Hodváb, alebo koža či latex.

4. Fantázia znamená fantazírovať

Predstavte si pri sexuálnych hrách, čo len chcete. Vaše osobné fantázie najhrubšieho zrna nechajte pekne rozohrať a doznieť.

5. Odolajte rýchlemu orgazmu

Pri sexuálnych hrách spočiatku vynechajte klitoris. Ak máte šikovnú výkonnú erotickú hračku, priložte si ju najskôr na prsia, či vnútornú stranu stehien. Potom prežijete zaručene silný orgazmus.

K tomu sú zaiste inšpirovaní aj klienti austrálskej leteckej spoločnosti Qantas. Tá svojim pasažierom púšťa počas letu ženský orgazmus! Pozrite si video, ktoré obletelo svet.

Zdielať na

Súvisiace články