Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako dosiahnuť orgazmus? Súdruhovia to v roku 1950 videli takto...
Zdielať na

Ako dosiahnuť orgazmus? Súdruhovia to v roku 1950 videli takto...

Verili by ste, že k dosiahnutiu orgazmu vám stačí predstava železničného mosta a vagóna s chlpatými chlapmi? Plus štyri veľmi jednoduché cviky. Presne takýto návod bol za čias komunizmu pre ženy zverejnený v časopise Vlasta... S tým, že dosiahnutie vrcholu je zaručené!

Muži totiž musia vo fabrikách dosahovať výkony minimálne 150%! Plnenie plánu ich zrejme tak vyťažuje, že sa tí najvyšší rozhodli ženám pomôcť - a v časopise Vlasta v roku 1950 vychádza návod pre osamelé ženy (alebo tie nenásytnejšie), ako zaručene dosiahnuť orgazmus.

Čudovali by ste sa, aké to je jednoduché... Netreba pritom veľa dotykov a vety, ktoré treba vyslovovať, v sebe zrejme skrývajú magický význam.

CVIČENIE K DOSIAHNUTIU ORGAZMU:

Cvičíme vo vyvetranej miestnosti, v starších trenírkach a na čisto vytretej podlahe.
1. Ležíme bruchom na podlahe, hlavu zdvíhame čo najvyššie a dlaňami si ľahko prechádzame po prsných bradavkách. Pritom opakujeme otázku: "Kde sú? Ach bože, kde sú?"
2. Kľačíme a hýbeme trupom zo strany na stranu, pričom voľnú pažu prehadzujeme cez hlavu, ako keby sme niekomu mávali. Zároveň voláme: "Tu som! Láska, tu som!"
3. Dáme sa na všetky štyri a pravidelne skláňame a zdvíhame hlavu. Vzdycháme a hovoríme si: "Už idú! Už tu budú!"
4. Kľačíme s vyvráteným chrbátom, hlavou sa pritom dotýkame podlahy, paže naťahujeme čo najďalej, pričom dlane ležia plnou plochou na zemi a prsty smerujú k čelu. Predstavujeme si, že sme železničný most a že po nás prechádzajú nákladné vagóny plné nahých a chlpatých chlapov.
Dosiahnutie orgazmu je zaručené!

blesk.cz

Súvisiace články