Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Orgazmus treba trénovať. 5 rád, ako na to...
Zdielať na

Orgazmus treba trénovať. 5 rád, ako na to...

Niektoré ženy pocit vyvrcholenia ešte nezažili. Kde je chyba? Podľa odborníkov sa k poriadnemu ženskému orgazmu musíme naučiť dostať. Napríklad vôňami, masážou, či jógou. Odporúča to český denník Blesk...

1. Vsaďte na vône

Vôňa je najsilnejšia z piatich zmyslov, ak sa jedná o sexualitu. Závan mužného testosterónuurobí pri vzrušení ženy základnú prácu. Naviac sa vône ukaladajú do pamäti a vzhľadom k tomu, že sexuálne a pamäťové centrum sídli v mozgu hneď vedľa seba, sú prakticky prepojené. Preto je dobré opakovane si pripomínať vôňu, ktorá v minulosti už pri vzrušení zabrala. 

2. Zahrejte si nohy

Žiadna žena sa necíti vzrušená, pokiaľ má studené nohy. Aspoň to tvrdia holandskí vedci z University of Groningen. Teplé nohy dopomáhajú k orgazmu až o 30%, a to už stojí za vyskúšanie, nemyslíte?

Aj keď prísť s teplými ponožkami do postele nie je pre naladenie partnera úplne najlepší nápad. Čo však vyskúšať sexy masáž chodidiel so zahrievacím gélom? Zázraky sa začnú diať najviac vtedy, ak sa partner pri masáži sústredí na vankúšiky prstov a citlivé miesta medzi nimi. Tam sú totiž reflexné body prepojené s intímnymi miestami.

3. Masáž chrbta na pravej strane

Dôležité sú pri takejto masáži chrbta intenzívne dotyky, hlavne na pravej strane od chrbtice. Pravá polovica tela je totiž pod kontrolou ľavej hemysféry mozgu, kde je tiež uložené centrum rozkoše. Preto je na intímne láskanie pravá strana citlivejšia a zaručuje rýchlejšie a intenzívnejšie vzrušenie.

4. Nebojte sa orálneho sexu

Vieme, že muži sa ho nemôžu nabažiť, avšak pokiaľ ide o orgazmus, sú na ňom závislé aj mnohé ženy. A vedia prečo. Dôležitý bod je samozrejme klitoris, ale aj citlivosť jeho okolia. Naveďte partnera predovšetkým na miesta, ktoré na hodinách vyznačujú číslovky 10 a 2, teda po oboch stranách nad klitorisom a taktiež je treba nezanedbávať priestor hneď pod ním.

5. Skúste jógu

Existuje priam orgazmická meditácia, ale stačí aj trénovať základnú vibračnú mantru ,,OM". V tele totiž spôsobuje vibrácie s opätovnou kalibráciou a pokiaľ tak budete minimálne desať dní 45 minút meditovať - najlepšie v páre, postupne tak pripravíte telo na lepší a intenzívnejší sex.

Zdá sa to síce pritiahnuté za vlasy, ale účinky jógy na orgazmus sú už prekázené a dokonca ich vo svojej knihe popísala britská sexuálna poradkyňa Nicole Daedone.

Austrálska letecká spoločnosť Qantas svojim pasažierom púšťa počas letu ženský orgazmus! Aj takto chcú inšpirovať a možno si aj získavať svojich fanúšikov. Pozrite si video, ktoré obletelo svet.

Súvisiace články