Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spoločník do trojky či na oslavu? Aj cez web...
Zdielať na

Spoločník do trojky či na oslavu? Aj cez web...

Mladé dámy, prechádzajúce sa popri starších pánoch. Je ťažko uveriteľné, že tvoria pár. Nie sú to zlatokopky, ale spoločníčky. Inak povedané, objednané ženy. Čína je však natoľko popredu, že túto prácu nevykonávajú iba ženy.

V tejto krajine si môžete ,,objednať" aj pánov. Na Slovensku mladí chlapci brigádujú sťahovaním či predávaním v supermarketoch, no v Číne jednoducho ponúkajú svoje telo. 

Predstavia sa aj rodičom

Čínske dievčatá si veľmi často prenajímajú partnerov týmto spôsobom. Dôvodom ich konania sú rodičia, ktorí majú prirodzený strach, že sa ich ženská ratolesť nikdy nevydá a zostane na ocot. Prenajatý chlapec po objednaní putuje na návštevu k rodičom, kde sa zúčastňuje na tradičnom varení, pomáha okolo domu a snaží sa navodiť atmosféru. Chlapci sa prenajímajú na hodiny, alebo až na dni.

Vzrúšo v stereotype

Ak sa vám táto ponuka pozdáva, no vy už vzťah máte, nehádžte flintu do žita. Nie je nezvyčajné, ak do agentúry, ktorá tieto služby ponúka, zavolá aj pár. Týmto spôsobom si dlhoročné partnerstvá oživujú sexuálny život. Je však dôležité, aby vo vzťahu nepretrvávala žiarlivosť. Druhou vecou je, dohoda partnerov, do akých extrémov chcú zájsť. 

 Nie vždy sa však dvaja rozhodnú privolať si niekoho tretieho do súkromia iba kvôli sexu. 

Orgazmus v trojici

Keďže platí, že ak máte v posteli niekoho tretieho a milovať sa s ním nemusíte, tak isto platí, že žena nemusí pre sexe dosahovať orgazmus. ,,Pri orgazme nepoznáme žiadny presný návod, ako ho dosiahnuť. Vlastne neexistuje ani vlastný popis pôžitku, pretože aj ten vníma každá žena inak" tvrdí americká sexuologička Beverly Whipple. Vo svojej knihe The G spot, ďalej píše, že pri sexe neexistujú obmedzenia.

Páry sa môžu pokojne oddať svojej fantázii. A možno práve v tej trojici ten slastný pocit zažijete...Pokiaľ partner nepochopí, že ženský orgazmus ma úplne iné merítko, prestane vzťah fungovať.

Milovanie nebude zdrojom zblíženia a uvoľnenia sa. Práve naopak, stane sa zdrojom stresu a napätia.  Nakoniec sa partneri začnú sexu vyhýbať.

Súvisiace články