Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Trénerka (40) sexovala so žiakom (13)! Teraz je tehotná
Zdielať na

Trénerka (40) sexovala so žiakom (13)! Teraz je tehotná

Nie je to tak dávno, čo celým Rakúskom otriasol sexuálny škandál nevídaných rozmerov. Trénerka hádzanej sa tu totiž zaľúbila do svojho žiaka. Ten jej lásku opätoval. Teraz spolu čakajú dieťa...

Zdá sa, že túto lásku nič nezlomí. Nepomohli ani námietky chlapcovej rodiny, ani rozhodnutie súdu. Renata Juras (v súčasnosti 43-ročná) čaká so svojím milencom, 16-ročným Erwinom Unterlechnerom, dieťa.

Plánujú sa vziať

"Je absolútne vymodelené," tvrdí budúca mamička. Dieťatko by sa malo narodiť v júni. Šestnásťročný Erwin je vraj šťastím celý bez seba. Milenecký pár má už vymyslené aj meno, no zatiaľ ho taja. Údajne uvažujú aj o svadbe.

Renata (43) si začala so svojím žiakom (16) pred tromi rokmi. Erwin mal vtedy len 13 rokov a trénoval hádzanú. Práve pri tomto športe sa so svojou novou milenkou zoznámil. Vzťah najprv tajili, no postupne pravda vyplávala na povrch.

Dostala podmienku

Pred rokom prebehol s obvinenou ženou aj súd. Sudkyňa vtedy zdôraznila, že intímny styk s maloletým je za každých okolností pohlavným zneužitím. Súd však prihliadol k priznaniu trénerky a predovšetkým k hlbokému citovému vzťahu, medzi ňou a jej "obeťou" a preto považuje 22-mesačný podmienečný trest za primeraný. Ako šťastný pár opustil pojednávaciu sieň, si môžete pozrieť na našom videu.

Renata Juras_Erwin Unterlechner_sex_skandal

welt.de

Súvisiace články

Najčítanejšie správy