Polojasno
17°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Mrazivá spoveď Nikoly (16): Zabíjala som kvôli zneužívaniu
Zdielať na

Mrazivá spoveď Nikoly (16): Zabíjala som kvôli zneužívaniu

V lete otriasla Kremnicou vražda 37-ročného muža, ktorého zabila jeho nevlastná, iba 16-ročná dcéra. Už krátko po jeho smrti sa hovorilo o tom, že dievča nechcel pustiť von s kamarátkami a takto sa mu pomstilo. Po niekoľkých mesiacoch na psychiatrii však dnes tínedžerka odhalila šokujúce tajomstvo.

16-ročná Nikola prekvapila šokujúcim priznaním. Otčim, na ktorého vytiahla nôž ju údajne sexuálne zneužíval. Intímnosti od nevlastnej dcéry mal vyžadovať aj v osudný večer.



"Pohladkal ma po vlasoch, že ma ľúbi. Opýtal sa, či mu to neurobím. Schmatol ma a urobila som, čo chcel," prazradila nám dievčina. Na to, čo sa odohralo potom si spomína iba matne. Vraj to bol skrat. Nôž však zasiahol srdce a 37-ročný muž zomrel na chodbe paneláku, keď u susedov hľadal pomoc.

Drsné skúsenosti

Nikolu mal otčim zneužívať niekoľko mesiacov. Nechcela s ním preto zostávať doma sama, často utekala k starej mame. Zneužívanie potvrdili aj znalci. Dievča má podobnú skúsenosť aj z detstva, ako 4-ročnú ju sexuálne obťažoval jej vlastný otec.

Bez kamarátok

Polícia tinedžerku obvinila z vraždy. Nikola je už niekoľko dní doma z psychiatrie. Do školy sa už vrátiť nechce. Sviatky strávi doma s mamou. Budúci rok ju čaká súd. "Cítim sa zle, nemám kamarátky, bojím sa ísť do obchodu, ľudia na mňa zazerajú," dodala dievčina.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy