Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rakúsko má druhého Fritzla! Otec znásilňoval dcérky 40 rokov
Zdielať na

Rakúsko má druhého Fritzla! Otec znásilňoval dcérky 40 rokov

Všetko sa začalo, keď mali dievčatká 4 a 12 rokov. Vlastný otec ich týral a zneužíval od roku 1970 až dodnes. Takmer vôbec ich nepúšťal von, museli spávať na drevenej lavici v kuchyni a nechýbala ani bitka palicou a vidlami. Teraz už 80-ročný tyran z Horného Rakúska sedí na trestnej lavici.

Dlhoročný incest a týranie vyšlo na povrch náhodou. Sestry majú teraz už 45 a 53 rokov, no po dlhoročnom horore sú obe duševne zaostalé. Zneužívanie nikdy polícii nenahlásili, ich matka, ktorá bola tiež obeťou manželových útokov, taktiež mlčala. Len v máji sa stalo, že sa otec pokúsil zneužiť jednu z dcér a tá ho odstrčila.

Muž spadol na zem a ostal nehybne ležať. Sestry k nemu zavolali ošetrovateľskú službu až po dvoch dňoch. Počas výsluchov všetko vyšlo na povrch. Sestry sú v starostlivosti odborníkov a podľa polície sa im uľavilo. Doteraz napríklad nie je jasné, či vôbec chodili do školy...

Muža z obce St. Peter am Hart je vyšetrovaný z podozrenia z ublíženia na zdraví, týrania a zanedbávania neplnoletých osôb, vyhrážania, znásilnenia a ďalších sexuálnych deliktov.

Tieto obvinenia muž odmieta a obyvatelia rakúskej dedinky v Alpách sú zo zločinov, ktoré mali roky pod nosom a nič o nich ani len netušili, šokovaní. Tento prípad sa až hrozivo podobá na činy Josefa Fritzla...

Súvisiace články

Najčítanejšie správy