Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nemecko má svojho Fritzla! Deti zneužíval 20 rokov!
Zdielať na

Nemecko má svojho Fritzla! Deti zneužíval 20 rokov!

Zdroj: TV JOJ

Detlef S. je obžalovaný v 350 prípadoch sexuálneho zneužitia svojej dcéry, nevlastnej dcéry a nevlastného syna. Všetky tri deti mal okrem toho aj nútiť k prostitúcii...

V nemeckom Koblenzi sa v stredu postaví pred súd Detlef S., podozrivý zo sexuálneho zneužívania dcérky, nevlastnej dcéry a nevlastného syna celých 20 rokov! 48-ročný kamionista z mestečka Fluterschen neďaleko Bonnu začal podľa obžaloby sexuálne obťažovať svoju dnes 18-ročnú dcéru už vo veku deviatich rokov, k pohlavnému styku ju prvýkrát prinútil na oslave jej 12. narodenín. Nevlastnú dcéru a syna začal zneužívať už vo veku štyroch rokov.

Celkovo je Detlef S. obžalovaný v 350 prípadoch sexuálneho zneužitia, ako aj v 35 prípadoch nútenia k prostitúcii. Dvoch mužov, ktorí sa s deťmi pod jeho dozorom mali oddávať sexu, budú súdiť v špeciálnych procesoch.

Kvôli dcére vypratali súdnu sieň

V utorok na súde vypovedala nevlastná, dnes 28-ročná dcéra obžalovaného. Zo súdnej siene v čase výpovede na žiadosť jej právnej zástupkyne vyviedli všetkých divákov, prítomný bol naopak jej brat Björn B., ktorý mal byť tiež objektom sexuálneho zneužívania. "Chcel som dodať sestre silu, aby sa s tým vedela vysporiadať. Sme v tom spolu, a spolu sa snažíme hľadať silu to prekonať. Nemôžem ju v tom nechať samu," povedal Björn novinárom.

ISIFA

ISIFA

ISIFA

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy