Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Sexuálny škandál! Učiteľ (30) zneužíval žiačku
Zdielať na

Sexuálny škandál! Učiteľ (30) zneužíval žiačku

Mladý učiteľ a zároveň politik mal mať sexuálny styk s neplnoletou žiačkou priamo na pôde školy, v jeho kabinete. Tá sa pochválila spolužiačkam, ktoré to oznámili triednej učiteľke. 30-ročný učiteľ už je za mrežami.

Mladý učiteľ jednej zo základných škôl z Tachovska v Českej republike je zároveň aj šéfom regionálneho združenia občianskych demokratov (ODS). Podľa informácií portálu novinky.cz, je Vladimír Dub od minulého týždňa vo väzení. "Bolo zahájené trestné stíhanie 30-ročného muža z Tachovska pre zločin pohlavného zneužívania," povedala hovorkyňa krajskej polície Hana Jehlíková.

Pochválila sa spolužiačkám

Podľa nemenovaného zdroja, mal mať Dub pletky so žiačkou už dlhšiu dobu. K milostným hrátkam malo dochádzať v kabinete. "Dievča malo sex s učiteľom dobrovoľne," tvrdí zdroj. Podnet na políciu dalo vedenie školy. Dievča sa totiž pochválilo svojim spolužiačkám, ktoré to oznámili učiteľke. Riaditeľ si zavolal mladého učiteľa na koberček. Ten však len mlčal a k obvineniam zo zneužívania sa nevyjadril. 

ODS ho v strane nechce

Regionálna rada ODS v Plzenskom kraji vyzvala Duba, aby svoje členstvo v strane ukončil alebo zastavil. "Nejde o nejakú haváriu, pohlavné zneužívanie je závažný trestný čin. Nechceme, aby bola takáto vec spojovaná s ODS," povedal pre novinky.cz minister spravodlivosti Jiří Pospíšil.

Učiteľka si užívala s 13-ročným

Sexuálny škandál riešila v decembri aj polícia v Spojených štátoch. Tamojšiu učiteľku z kresťanskej školy v štáte Louisiana, obvinili zo zneužitia maloletého. Atraktívna 28-ročná pedagogička si užívala s 13-ročným žiakom. Bez vedomia rodičov maloletého chlapca odvážala zo školy k sebe domov a čo sa dialo tam, to je asi každému jasné. Učiteľka svoj vzťah k chlapcovi ani neskrývala. Polícia má množstvo dôkazov v podobe textových správ, ktoré chlapcovi posielala a ktoré potvrdzujú ich sexuálny kontakt.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy