Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Policajt balil ženy na uniformu. Počas služby súložil s piatimi ženami
Zdielať na

Policajt balil ženy na uniformu. Počas služby súložil s piatimi ženami

Policajt sa namiesto práce venoval sexu v kancelárii so ženou, ktorú si tam pozval pre priestupok. Behom pracovnej doby potom pravidelne súložil ešte s ďalšími štyrmi milenkami.

Ženatý policajt Troy Van-Eda z Manchesteru zneužíval svoju uniformu na získavanie partneriek. Ako prvá mu na uniformu naletela 34-ročná žena, ktorú zastavil, pretože nemala zapnutý bezpečnostný pás. Následne ju odviedol do kotolne na policajnej stanici. Tam sa žena dobrovoľne vykúpila sexom.

Zistila, že nie je jediná, udala ho

44-ročný Van-Eda a Joanne Pinderová udržovali milenecký pomer ďalších šesť rokov. Vždy keď išiel do terénu, nezabudol navštíviť svoju milenku. Problém nastal v momente, kedy Joanne zistila, že nie je jediná. A o svojho policajta sa delí s ďalšími ženami. Udalo ho preto jeho nadriadeným. "Zistila som, že v službe pravidelne nenavštevoval len mňa, ale ešte ďalšie štyri milenky.Od tej chvíle sa to nabalovalo ako snehová guľa. Ozývali sa mi ženy, ktoré tvrdili že aj s nimi sa počas služby stretával. Podala som teda na neho sťažnosť," uviedla 34-ročná ohrdnutá milenka. 

Okamžitý vyhadzov

Policajt tieto tvrdenia poprel a tvrdí, že je obeťou nechutných klamstiev. Ženatý muž a otec troch detí už bol na priestupkovom konaní. Tvrdenie o klamstve však jeho nadriadený odmietol. "Takto sa policajt nemôže správať. Po výpovedi všetkých žien dostal Troy Van-Eda okamžitú výpoveď," uviedol
šéf miestnej polície  Dawn Copley.

Sex na kapote auta

Podobný prípad sa stal aj v Novom Mexiku. Policajt si to so svojou milenkou užíval priamo na kapote auta. Myslel si, že ho nikto nevidí, avšak sex praktikovali priamo pod skrytými kamerami. Tie mali pomôcť v boji proti vandalom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy