Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Policajt v uniforme sexoval na kapote auta!
Zdielať na
Krimi

Policajt v uniforme sexoval na kapote auta!

Televíznym reportérom sa podarilo získať škandalózne zábery, ktoré zachytávajú policajta, ako sa v uniforme miluje na kapote auta s neznámou ženou. Divoký sex ho však prišiel poriadne draho, z policajného zboru ho vykopli...

Internet má nový hit. Ešte začiatkom jesene sa podarilo získať zábery, na ktorých uniformovaný policajt sexuje s milenkou na kapote auta. Pikantná scéna sa udiala v Novom Mexiku na juhozápade Spojených štátov.

Horúce scény

Zábery, na ktorých vidno tie najhorúcejšie momenty z bezpečnostných kamier, sa dostali do rúk štátnej televízie. Vidno na nich v plnej kráse, ako sa policajt oddáva divokému sexu so svojou partnerkou. 

Muž zákona si myslel, že ho pri milostných hrách nemôže nikto vidieť. So ženou zašiel do prírody, nerátal však s tým, že zaparkoval rovno pred objektívmi skrytých kamier, ktoré mali nakrúcať vandalov nehnuteľností. S milenkou si tak užíval sex ako v reality šou.

Rozsiahle vyšetrovanie

Netrvalo dlho a fotky z kamier prenikli na verejnosť. Zábery v Novom Mexiku okamžite rozpútali obrovský škandál. Polícia sa snažila zistiť, ktorý z jej príslušníkov takto prekročil svoje povinnosti. Fotografie, ktoré divoký sex dokazovali, dostal do rúk šerif metropoly Santa Fe. Ten rozbehol rozsiahle vyšetrovanie. 

To napokon bolo úspešné. Ukázalo sa, že sex si v uniforme užíval príslušník policajného zboru Bert Lopez. Románik sa mal odohrať pri meste Santa Fe uprostred leta. Polícia napokon dôstojníka prepustila, odmietla však celý prípad ďalej komentovať. 

strangeguys.com

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy