Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zväčšiť prsia sa dá aj bez skalpela! Stačí masáž fackami...
Zdielať na

Zväčšiť prsia sa dá aj bez skalpela! Stačí masáž fackami...

Verili by ste tomu, že fackanie môže byť liečivé a ešte k tomu sa po ňom ženám zväčšia prsia? Musíte však vedieť, kde a ako silou sa tela "dotýkať". Bez použitia chirurgických nástrojov či liekov sa dámam po niekoľkých masážach zväčší objem hrudníka o niekoľko centimetrov.

Thajská masérka pani Khunying sa túto netradičnú techniku zväčšovania pŕs naučila od starej mamy. Ešte ako malá sa totiž snažila objem hrudníka zmeniť pomocou rôznych krémov. Tajomstvo je však inde... "V minulosti sa podobné techniky príliš nešírili, pretože ľuďom nezáležalo na poprsí ako dnes," vysvetľuje.

O jej umenie sa však zaujíma čoraz viac žien. Technika sa totiž osvedčila. Fackaním a tľapkaním po správnych partiách totiž dochádza k presunu tuku z jednej časti tela do druhej. Po siedmich sedeniach tak môžu prsia narásť o niekoľko centimetrov.

Aj keď nejde o chirurgický zákrok, táto metóda predsa len trochu bolí. No v porovnaní s hojením rán po skalpeli je to zanedbateľný pocit. Okrem toho je približne desaťnásobne lacnejšia ako plastická operácia.

Súvisiace články