Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opaľujete sa hore bez? Tu si dajte bacha!
Zdielať na

Opaľujete sa hore bez? Tu si dajte bacha!

Opaľovanie hore bez. Niektorým sa len pri vyslovení tejto vety zbiehajú slinky. Iným ale pohľad na nahé telá na kúpaliskách nie je veľmi po chuti. Niektoré krajiny preto proti ľahkej nahote od pása hore radikálne zakročili. A na pláž si tak okrem peňazí za lehátko niektoré slečny hore bez, vezmú aj nejaké to euro navyše - na pokutu.

V Španielsku sa to krásnymi ženami len tak hemží. Aby však nahí turisti nekazili výhľad na pamiatky, za nahotu na verejných priestranstvách, by ste v Barcelone mohli zaplatiť pokutu až 300 eur. Len tak oddychovať bez oblečenia nie je také jednoduché ani vo Francúzsku. Každá žena, ktorú na Korzike prichytia bez vrchného dielu plaviek, príde o 150 eur. Ak vám to predsa nedá, obzrite sa po označenej nudistickej pláži.

Neďaleko Neapola v mestečku Castellammare di Stabia pravdepodobne nenájdete žiadne dievča hore bez. Starosta dal pohľadu na nahé ženské prednosti stop. Ak by ste predsa len chceli provokovať, pokuta je 500 eur. Opatrní buďte aj v Egypte, Tunise, či Juhoafrickej republike.

Ak už sa rozhodnete vrchný diel plaviek odložiť, dbajte na to, aby ste sa dôkladne nakrémovali. Naj sú detské krémy s minerálmi. Spáliť si celý rok pred slnkom zahalené prsia nie je nič príjemné. Vtedy treba vyhľadať lekára a nespoliehať sa na domáce recepty.

Súvisiace články