Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Odmietate sex? Je za tým cukor aj lieky proti vypadávaniu vlasov!
Zdielať na

Odmietate sex? Je za tým cukor aj lieky proti vypadávaniu vlasov!

Máte radi obyčajný chlieb? Vedeli ste, že aj on môže znižovať váš sexuálny apetít? Za nechuť k sexu môže najmä nesprávna životospráva...

Z roka na rok pribúdajú na trhu nové lieky a preparáty, ktoré vám majú zlepšiť potenciu alebo zvýšiť sexuálnu energiu. Ovplyvňujú ju najmä potraviny či konzumácia liekov.

Obyčajný biely chlieb uvoľňuje do tela cukor oveľa rýchlejšie, ako celozrnné pečivo. O to väčší je potom následný prepad energie a to platí aj pre energiu pri sexe. 

Nadbytok cukru je prejavom cukrovky. Diabetes to je jeden z významných rizikových faktorov pre vznik sexuálnych porúch u mužov, hlavne porúch erekcie, porúch ejakulácie. Pri cukrovke bývajú poškodené autonómne cievy, to sú tie, čo zodpovedajú za erekciu.

Zatriasť vašou hrdosťou môže aj pitie tonicu, užívanie bežne dostupných liekov alebo liekov, ktoré slúžia na upravenie tlaku či proti vypadávaniu vlasov. Pokiaľ sa teda páni rozhodujete medzi hrivou na hlave alebo chuťou v posteli, myslite najprv na to, že aj holohlaví muži dokážu ženy zaujať. 

Pre zdravý a pohodový sex je dôležité pevné zdravie a nie veľkosť penisu. Aj s malým gašparkom sa dá hrať veĺké divadlo...

isifa

Súvisiace články