Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Rozkokošená vodička policajtom: Z alkoholu mám najradšej sex!
Zdielať na

Rozkokošená vodička policajtom: Z alkoholu mám najradšej sex!

Aj s popradskými dopravnými policajtami sme sa presvedčili o tom, že nie každá nočná kontrola vodičov musí byť zaručene nudná. A táto stála naozaj za to! Opitý Róm zastavil s autom, no rozbehnúť domov sa musel po svojich a napokon natešená vodička, ktorá si s policajtmi aj zaflirtovala!

"Joj, keby sme boli o takých tridsať rokov mladší a ľahší, to by sa nám spolu komunikovalo," takto sa začala kontrola policajtov. Svojím komentárom rozosmiala štáb TV JOJ a dokonca aj samotných policajtov. "Ja preto som taká veselá, lebo ja vôbec nepijem. Ja zo všetkého alkoholu mám najradšej sex!" A smiať sa mohla dosýta, pretože od policajtov odchádzala bez jedinej pokuty. Všetko totiž mala v poriadku...

Aj napriek tomu, že sa služba zdala byť bez alkoholových incidentov, výnimka potvrdila pravidlo. Policajti zastavili auto, ktoré chvíľami išlo po stredovej čiare, chvíľami prechádzalo do protismeru. A prekvapení ostali najmä po tom, čo našli za volantom sedieť opitého rómskeho muža, ktorý navyše nielenže pri sebe nemal vodičský preukaz, ale nemal vodičák vôbec!

Hneval sa aj na jojkársku kameru. "Prečo som pil? To vás nemusí zaujímať. Neviete môj dôvod, prečo som sadol opitý za volant, tak ma nemáte čo natáčať," obracal sa na reportérku Zuzanu Pojedincovú.

A ako teda vyzerala noc dopravných policajtov na tatranských cestách? Viac sa dozviete vo videoriporte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy