Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Vodiči pozor! Po uzavretí D2 sa na Záhorí tiahnu dlhé kolóny!
Zdielať na

VIDEO: Vodiči pozor! Po uzavretí D2 sa na Záhorí tiahnu dlhé kolóny!

Najhoršie na tom sú vodiči áut, ktorí smerujú do Čiech. Podľa našich reportérov, ktorí situáciu monitorujú, sa čakanie môže pretiahnuť až na hodinu a to sobotňajší deň len začína. Uzávierka D2 od 40 po 55. kilometer sa začala len v piatok o desiatej v noci. A trvať má celý víkend. Preto radíme obrniť sa trpezlivosťou.

Dôvodom uzávierky, ako vás už včera informoval Dárius Haraksin, je vykonávanie záťažovej skúšky mostných objektov. Ide vlastne o stavbu križovatky Stupava-Juh. Ak by sa totiž skúška nevydarila a most by povolil, hrozilo by veľké nešťastie.

Doprava je usmerňovaná značkami na okolité cesty. Na situáciu dohliadajú aj dopravní policajti, podľa Lucie Stráňavovej sa nachádzajú aj pri lamačskej odbočke pri Peugeote a mástskom kostole v Stupave. Po cestách sa však tiahnu kolóny a nikto sa neodvažuje odhadnúť dobu čakania... Pevné nervy však budú potrebovať najmä vodiči smerujúci na Brno, hlavný ťah na Lozorno je totiž takmer úplne zaprataný...

"Za sebou vidím stáť niekoľko desiatok kamiónov. Cesty sú preplnené autami," informovala nás priamo z miesta Dana Strculová.

Archív TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy