Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Luxusné prostitútky namiesto hostesiek! Gang nútil ženy k sexu
Zdielať na

Luxusné prostitútky namiesto hostesiek! Gang nútil ženy k sexu

Známi fotografi, vizážisti, luxusné cesty do zahraničia a všetko, čo stačí robiť, je vykonávať prácu hostesky. Pre toto však aj napriek svojim tvrdeniam nevznikla v Nitre agentúra Eli. Jej cieľom bolo lákať dievčatá a potom ich ako luxusné prostitútky ponúkať v zahraničí. Premyslené to mali dobre. Polícia však napokon ich praktiky odhalila a dnes má spis v rukách prokurátor.

Dievčatá pozvali do agentúry, kde nafotili erotické fotografie a vyplnili dotazník o sexuálnych praktikách. Tieto materiály v rukách im potom slúžili na vydieranie. Pôvodne však mali robiť len hostesky. "Mala som robiť spoločnosť pre VIP zákazníkov. Hosteska je ale robenie niečoho iného, to je ako keby ste robili luxusnú prostitútku," zdôverilo sa jedno z dievčat.

To však malo šťastie a zmluvu nepodpísalo. Práve táto zmluva sa mala stať pre dievčatá zaväzujúcou. Agentúra Eli ich napokon ponúkala do celého sveta. A rozrástla sa, vznikli pobočky aj v Bratislave a Prahe. Celkovo zarobili majitelia agentúry cez dievčatá finančnú hotovosť od 900 tisíc do 1,3 milióna eur!

Prípad v týchto dňoch ukončil vyšetrovateľ návrhom na podanie obžaloby a spis má už v rukách prokurátor. Viac sa dozviete vo videoriporte Veroniky Hulíkovej.

Erin Purcell/ilustračné

Súvisiace články