Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rodina nútila dvadsaťročné dievča k prostitúcii
Zdielať na
Zahraničie

Rodina nútila dvadsaťročné dievča k prostitúcii

Zdroj: Jorge Mejía peralta

Trojčlenná rodina z Vodňanska podľa polície pol roka týrala dvadsaťročné dievča a nútila ju k prostitúcii.

Trojčlenná rodina z Vodňanska podľa polície pol roka týrala dvadsaťročné dievča a nútila ju k prostitúcii. Každý deň ju vozila na miesto, kde musela poskytovať sexuálne služby.

Rodine tak zarobila takmer dva milióny korún. Polícia troch členov rodiny obvinila z obmedzovania osobnej slobody a kupliarstva. Muža, ktorý dievča rodine "predal", stíhajú za obchodovanie s ľuďmi.

Muž z Českých Budějovíc sa s dievčaťom zoznámil v bare a ponúkol jej prácu pri nakrúcaní pornofilmu. Namiesto toho ju však zaviezol do jednej rodiny na Vodňansku a od troch jej členov za ňu prevzal 3000 českých korún s tým, že potom bude dostávať ďalšie peniaze.

Dievča bez rodinného zázemia, ktoré vyrastalo vo výchovnom ústave a predtým sa liečila z drogovej závislosti, zostala pri rodine takmer pol roka. Každý deň ju jej členovia vozili na miesto, kde musela poskytnúť sexuálne služby.

Dievča obmedzovali, vonku smelo ísť vždy len na krátku chvíľu. Občas sa jej podarilo ujsť, ale rodina ju vždy našla a za útek ju zbila. Od rodiny dostávala dávky pervitínu, spočiatku dva gramy denne, neskôr tri gramy.

Zdielať na

Najčítanejšie správy