Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Reakcia polície na sťažnosť občana je trhákom internetu
Zdielať na

Reakcia polície na sťažnosť občana je trhákom internetu

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Polícia Slovenskej republiky má už niekoľko mesiacov svoju oficiálnu stránku na sociálnej sieti. Jej administrátor už neraz prejavil svoju kreativitu. Tentokrát sa opäť nechal uniesť a na sťažnosť občana reagoval skutočne neobvykle.

Peter z Dolného Kubína sa pod statusom informujúcom o nehode, ktorá v utorok na niekoľko hodín zablokovala diaľnicu D1 medzi Trnavou a Bratislavou kriticky vyjadril k 6 hodín trvajúcemu odstraňovaniu jej následkov. Počas toho bola diaľnica uzavretá. Zdržanie sa tak vyšplhalo až na hodinu a pol. Problémom pritom nebol len havarovaný kamión a posunuté zvodidlá, ale najmä nafta vytečená na vozovke.

Polícia SR/Facebook

​Peter medzi komentáre napísal: "Za 6 hodín nevedieť sprejazdniť diaľnicu - to chce naozaj schopného veliteľa akcie". Administrátor stránky mu onedlho odpísal komentárom, ktorý si vyslúžil stovky "lajkov": "Všetci to zdržiavali naschvál, aby celé Slovensko mohlo spoznať majstra Petra z Dolného Kubína, ktorý by sťa dvoma rukami celú naftu preniesol a palcom na nohe posunul vraky a zvodidlá, ba až o hodinu by tade mohli lietať lietadlá".

Hoci sa väčšine komentujúcich ironický komentár administrátora páčil, našli sa aj takí, ktorí vyslovili kritiku.

Súvisiace články