Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bratislava dýcha romantikou. Začal sa svadobný veľtrh
Zdielať na

Bratislava dýcha romantikou. Začal sa svadobný veľtrh

BRATISLAVA / V Bratislave je momentálne pravdepodobne najväčšia koncentrácia všetkého, čo má niečo spoločné s romantikou. Koná sa tu totiž svadobný veľtrh. Budúce nevesty sa tak môžu inšpirovať šatami, účesmi i doplnkami od výmyslu sveta. Na svoje si prídu aj ich polovičky.

Dokonalé a rozprávkové šaty. Ako princezná môže nevesta vyzerať aj v širokej sukni ale aj v šatách kopírujúcich postavu.

"Tento rok je moderná pudrová ružová, najmä v kombinácii s krémovou a bielou," hovorí majiteľka svadobného salónu Ľudmila Grešková.

Do popredia sa dostáva aj čoraz viac populárne retro. Jedno z prvých miest vo svadobnej móde ale patrí už roky nesmrteľnej čipke.

Ako Sagan

Pre mužov je inšpiráciou cyklista Peter Sagan s jeho aristokratickým svadobným oblekom. "Je to oživené detailami, napríklad sponou," hovorí manažér obchodu s pánskymi oblekmi Jozef Grondžák.

Menej extravagantné obleky ideálne dopĺňajú farebné motýliky a traky. Zabudnúť netreba ani na obrúčky. Tie sa momentálne nosia u žien na rovnakom prste ako zásnubný prsteň.

Základom pre dokonale krásnu nevestu je aj dobrý make-up a vlasy.

"Treba trošku výraznejšie líčenie, pre fotografie a videá, aby to dobre vyzeralo," vysvetľuje vlasová a make-up artistka Ľudmila Piptová.

Tá pravá

Čerešničkou na torte je samotná svadobná torta, ktorá by v prvom rade mala nielen dobre vyzerať aj chutiť.

"Tento rok bude trendom napríklad čokoláda, ktorá môže byť tmavá, biela alebo mliečna, pri ktorej už ľudia nemusia mať ten pocit, že im fondán nechutí," hovorí tortová dizajnérka Petra Zváčová Tóthová. 

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články