Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
VIDEO. Paraglajdistu sfúkol vietor, nasledoval tvrdý pád
Zdielať na

VIDEO. Paraglajdistu sfúkol vietor, nasledoval tvrdý pád

IZRAEL / Paraglajdista si vychutnával let nad pobrežím v Izraeli. Neodhadol však poveternostné podmienky. Vietor bol natoľko silný, že ho odfúkol od pobrežia medzi domy. Pozrite si autentické video, ktoré zachytilo následný pád paraglajdistu na zem.

Paraglajdista nezvládol boj s vetrom

Paraglajdista si chcel pozrieť pobrežie Izraela z vtáčej perspektívy. Neodhadol však poveternostné podmienky. Tie sú pri tomto športe dôležité. Pretože zmena vetra vás môže zaviať kamkoľvek.

Paraglajdistu najskôr vietor vyniesol do vyššej výšky, náhle však zmeny smeru prúdenia a od pobrežia zavialo odvážlivca medzi domy. Už, už to vyzeralo, že pristane na streche domu, ale tomu sa vyhol. Následne sa strmhlav vrhal do koruny palmy, ale opäť zmenil jeho plány vietor. Paraglajdista nakoniec pristál v kríkoch.

Odvážlivci sa nájdu

Prípad divokého zoskoku nie je jediným. Pred časom sa o šialený zážitok postarala 28-ročná parašutistka. Tá si však dala za cieľ dopadnúť do idúceho auta. Pozrite si, ako to dopadlo. VIDEO nájdete TU.

Rovnako odvážny je aj známy Felix Baumgartner, milovník adrenalínu. Pred nedávnom prekonal až tri svetové rekordy svojim zoskokom z výšky 39 045 m. Pri voľnom páde dosiahol najvyššiu rýchlosť až 1 170 km/h. Viac nájdete TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Live Leak

Súvisiace články