Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kto vie lepšie zabaliť darčeky, ženy či muži? Pozrite sa...
Zdielať na

Kto vie lepšie zabaliť darčeky, ženy či muži? Pozrite sa...

Dva dni pred Vianocami by sme už mali mať aspoň väčšinu darčekov nakúpených a zostáva nám ich už len pekne zabaliť. Je všeobecne známe, že muži sa do tejto aktivity nadšene nehrnú.

Vyzerá to strašne

Laco ako prvý predviedol svoje umenie v balení darčekov. Teraz pred Vianocami to bol jeho prvý darček, ktorý balil, ale celkom mu to išlo, až kým neprišiel rad na lepenie...

Na to by sa mu ale hodil ešte ďalší pár rúk. Filip, ako druhý zástupca mužského pohlavia, svoju baliaciu kariéru okomentoval slovami - snažím sa. "Každý rok balím niečo, ale vyzerá to strašne," komentuje Filip. Rýchlym tempom, ktoré Filip zvolil si akurát tak papier dotrhal. Po bokoch sa s tým nepáral a len tak ho hala bala na seba natlačil.

Najlepšie je, keď sa môže roztrhať

"Hlavne nech to schová darček," dodáva Filip. Prejdime na ženy. O nich je známe, že pre takéto činnosti majú lepší cit. Pri Lucii to aj bolo vidieť, aj keď tento rok ešte darčeky nebalila a svoj výkon neohodnotila najlepšie. "Nie je to bohviečo, ale tak na rýchlo ako pri deťoch," povedala Lucia.

Ivana to zvládla ako hotová profesionálka. Papier si najprv prispôsobila na požadovanú veľkosť, všetko pevne uchytila a na záver doladila. "Najväčšia radosť keď sa to môže celé roztrhať," myslí si Ivana.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články