Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Cestovanie na dušičky. S kúpou lístka sa poponáhľajte
Zdielať na

Cestovanie na dušičky. S kúpou lístka sa poponáhľajte

Práve v čase sviatkov nastáva na Slovensku hromadný presun zo západu na východ. Mnohí si však kúpu cestovného lístka nechávajú na poslednú chvíľu. S blížiacim sa sviatkom Všetkých svätých preto zbystrite pozornosť, aby ste neboli nemilo prekvapení.

Možno aj vy si kúpu cestovného lístka nechávate na poslednú chvíľu. Ak sa však chcete dostať domov, či na hroby včas a bez stresov, kúpte si lístok už teraz. Navyše ak si lístky zakúpite s väčším časovým predstihom, môžete získať aj zľavy a určite netreba zabúdať na nákup lístkov cez internet. Pri kúpe lístka na vlak týmto spôsobom môžete ušetriť až 5% z ceny. Ak si kúpite lístok 8 dní vopred, ušetríte dve eurá. Ak si to necháte na deň odchodu vlaku, za lístok zaplatíte plnú sumu.

Zaujímavosťou napríklad v autobusovej doprave možno je, že ľudia nevyužívajú sviatky len na návštevu hrobov, ale aj na predĺžené víkendy. Veľký záujem je napríklad o Londýn, ktorý je vypredaný. Podobne ako v autobusovej to funguje aj v železničnej doprave. Na základe dlhoročných skúseností budú aj tento rok vlaky aj vagóny posilnené. Aj tu si však dajte načas!

Bratislava - Košice lietadlom za 49eur 

Je dôležité upozorniť, že konkrétne IC vlaky, v konkrétny deň, ide najmä o 4.11 a 31.10, budú za plnú cenu, to znamená, že sa na ne nevzťahuje zľava z predpredaja. Ak sa Vám nechce prepravovať po zemi a nemáte radi dlhé cesty, na najvyťaženejší smer sa dostanete aj lietadlom len za 50 minút. Sú pripravené 4 linky Bratislava - Košice, Košice - Bratislava, kde cena letenky začína už od 49 eur.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články