Skoro jasno
16°
Bratislava
Milenci sa oddávali hlasnému sexu, dostali pokutu
Zdielať na

Milenci sa oddávali hlasnému sexu, dostali pokutu

Austrálsky pár Jessica a Colin sa šialene milujú. A nielen šialene ale aj natoľko hlasno, že tým rušia celé svoje okolie. Po opakovaných sťažnostiach na ich vášnivé a hlučné nežnosti musela polícia prikročiť k radikálnemu riešeniu. Milenci dostali nielen pokutu, ale aj súdny príkaz. Ten im nariaďuje byť nasledujúcich 72 hodín ticho.

Porušili zákon na ochranu životného prostredia

Pár z predmestia Black Forest v Adelaide je tak možno prvým hriešnikom v Južnej Austrálii, ktorý bol odsúdený na základe porušenia zákona na ochranu životného prostredia, pod ktorý patrí aj prílišný hluk. Pri opakovanom porušovaní môžu dostať pokutu až 4 000 dolárov.

"Vraj sme prekročili hladinu hlukového zamorenia do tej miery, že nás zadržali, odviezli z vlastného domu a povedali nám, že sa nesmieme milovať," povedala médiám šokovaná Jessica. "Je to úplne prehnané." dodal jej partner Colin. "Dostal som pokutu za sex vo vlastnom dome." dodal.

Sex im trvá 4 - 7 hodín

Policajti vraj na opakovaú žiadosť susedov apelovali na väčšiu ohľaduplnosť od tohtoročnej jari už najmenej dvadsať krát. Trpezlivosť im došla a pár odviezli na policajnú stanicu. 34-ročná Jessica, ktorá je údajne tou hlučnejšou, dostala nielen pokutu 315 dolárov ale aj súdny príkaz. Na zákláde neho má "prestať vyludzovať akékoľvek neprípustné zvuky vrátane jačania, hlasného stonania či zvyšovania hlasu."

35-ročný Colin pripúšťa, že sú s Jessicou trošku hlučnejší, ale susedia vraj mohli prísť zaklopať na ich dvere a poprosiť ich, aby sa stíšili. "Je to najmä Jessie, kto je hlučný,"povedal. "Náš priemerný sex trvá obvykle štyri až sedem hodín priemerne päť nocí v týždni," dodal s tým, že sťažnosti považuje za podlé a bizarné.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články