Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Jeden muž zo 400 sa orálne uspokojí. Tu sú ďalšie fakty o penise...
Zdielať na

Jeden muž zo 400 sa orálne uspokojí. Tu sú ďalšie fakty o penise...

Vedeli ste, že rýchlosť, ktorou sa sexuálne vzrušenie prenesie z pokožky do mozgu, je 251 km/h? Že jedna polievková lyžička mužského semena obsahuje 20 kalórií? Alebo že najväčší penis na svete meria okolo 34 cm? Ak nie, tak tu vám ponúkame 13 faktov o mužskom pohlavnom orgáne. Ktovie, možno sa niektorí z vás vzdajú napríklad takého fajčenia (cigariet)!

1. Priemerná veľkosť penisu

Podľa urológov je priemerná veľkosť stoporeného penisu 12,95 cm a v obvode 12,2 cm. Priemerná veľkosť penisu v pokojnom stave je do 9 cm. Keď už sme pri tých veľkostiach, najmenší penis na svete meria len 1,59 cm, najväčší zase 34 cm. A čo sa živočíšnej ríše týka, podľa portálu ivillage.com je víťazom jednoznačne veľryba modrá alebo vráskavec ozrutný. Jeho penis meria 3,35 metra...

2. Malé topánky? Malý penis!

Určite to poznáte. Roztiahni ukazovák a palec. Podľa toho určíme veľkosť tvojho penisu! No je to všetko len mýtus. A keď už sme pri mýtoch, neexistuje ani súvislosť medzi veľkosťou penisu a veľkosťou topánky, ruky, nosa, ucha a dokonca ani peňaženky...

3. Alkohol a penis

Verte či nie, pokiaľ muži veľa pijú, ich penisy sa stávajú nepoužiteľné. Jednoducho spľasnú. Nestoja v pozore. A čo znamená veľa piť? Podľa ivillage.com sú to 3 a pol pohárika alkoholu na 68-kilového muža.

4. Cigaretky a penis

Skrátiť penis dokáže zase podľa portálu just4men.com aj fajčenie cigariet. Údajne dokonca o jeden centimeter. Erekcia je totiž o dobrej cirkulácii krvi v cievach. A čo spôsobuje fajčenie?

5. Masturbácia je zdravá

Migruje ruka muža na juh? Podľa sexuálnych expertov za to môžeme len ďakovať. Prečo? Lebo to znamená úľavu od stresu, pokoj, pozitívny vzťah k vlastnému telu, zdravý psycho-sexuálny život, prekrvenie pohlavných orgánov a uvoľnenie sexuálnej energie. Počas masturbácie sa z tela vylučuje sekrét mužských pohlavných žliaz - v prípade abstinencie hrozí upchávanie vývodov žliazok a napokon opuch prostaty.

6. Veľkosť penisu a starnutie

Samozrejme, že sa veľkosť penisu mení počas starnutia. No keď dosiahnete dvadsiatku, s viac centimetrami od tohto veku už nerátajte.

7. Dokonalo rovný penis neexistuje

Jednoducho neexistuje perfektne rovný penis. Zvyčajne smerujú doľava alebo doprava. Ale ktovie, možno experti nenarazili na ten "pravý"...

8. Áno, masturbujem

Percento mužov, ktorí priznávajú, že masturbujú, je podľa just4men.com 60%. Percento mužov, ktorí priznávajú, že masturbujú každý deň, je o niečo nižšie. 54%...

9. Kalórie v čajovej lyžičke so semenom

Priemerný počet kalórií v čajovej lyžičke semena je vraj 7, v polievkovej to môže byť až 20.

10. Ejakulát sa pohybuje...

Priemerná rýchlosť ejakulácie je 45 km/h. Rýchlosť, ktorou sa zase sexuálne vzrušenie dostane z pokožky do mozgu je 251 km/h!

11. Orgazmus a sex trvajú...

Priemerný mužský orgazmus trvá podľa portálu menshealth.com len 6 sekúnd. O niečo lepšie sú na tom ženy, u nich to je až 23 sekúnd. Nemeckí výskumníci zase spriemerovali trvanie pohlavného styku. Priemerný podľa nich trvá 3 až 5 minút.

12. 1 zo 400 sa orálne uspokoja

Zaujímavý fakt priniesol menshealth.com aj ohľadne orálneho sexu u mužov. Jeden muž zo 400 je totiž vraj taký ohybný, že sa sám dokáže orálne uspokojiť. Tých ďalších 399 si snáď vedia nájsť alternatívu...

13. Extra veľké kondómy

Len 6% mužskej populácie na svete potrebuje extra veľké kondómy. Aspoň tak tvrdia ich výrobcovia. 94% mužov, hoci tak hovoria, vlastne klamú.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články