Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dámy pozor! Najkrajší muži žijú v Štokholme
Zdielať na

Dámy pozor! Najkrajší muži žijú v Štokholme

A je to jasné! Najkrajší muži žijú v švédskom hlavnom meste Štokholm. Teda aspoň podľa prieskumu medzi čitateľmi portálu pre cestovateľov Travelers Digest. Mesto teda zaujme nielen svojou severskou architektúrou a historickými dominantami...

Sú urastení, dobre oblečení a sexi

V prvej desiatke sa okrem nich ocitli aj Newyorčania, Lisabončania či obyvatelia Buenos Aires. "Mužov zo Štokholmu považujeme za atraktívnych vďaka ich nordickým rysom a výnimočnej výške. Priemerný obyvateľ Štokholmu je výborne oblečený a oddáva sa radosti z tých lepších vecí v živote," napísal portál.

Z tohto mesta pochádza napríklad herec Alexander Skarsgard (na titulnej snímke). Ten je známy zo seriálu True Blood: Pravá krv.

Ženy? Sú číslo 2!

Podobne pozitívne hodnotenie získali i dámy zo Štokholmu, ktoré v minulosti v rebríčku najkrajších žien na tomto portáli obsadili druhé miesto. Porazili ich len obyvateľky Kyjeva.

"Je takmer ťažké uveriť, že takéto nádherné ženy vôbec existujú. Choďte do Kyjeva v lete, keď sa v Hydroparku pri rieke Dneper opaľujú ukrajinské krásky," uvádza sa na Travelers Digest.

Najpríťažlivejší muži podľa Travelers Digest

1. Štokholm
2. New York
3. Amstedam
4. Lisabon
5. Buenos Aires
6. Sydney
7. Madrid
8. Berlín
9. Miláno
10. Tel Aviv

http://lafascination.com

Súvisiace články