Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Toto sú tri fatálne chyby, ktoré robia muži v posteli
Zdielať na

Toto sú tri fatálne chyby, ktoré robia muži v posteli

Muži sú v tom väčšinou úplne nevinne. Sú proste roztržití. Snáď každý výskum poukazuje na to, že sa vedia sústrediť len na jednu vec. Tá je v tejto chvíli sex. Mozog sa odkrví a už nemyslia na nič iné. Uviedol to magazín Journal for Sex Research.

1. Ponožky

Najradšej by si nevyzliekli ani tričko. Prečo vôbec? Veď by stačilo rozopnúť rázporok. Pokiaľ je váš partner nenapraviteľný "ponožkár", aspoň sa môžete utešovať myšlienkou, že je prosto samec a ide rýchlo na vec!

Ak vám to prekáža, povedzte mu, keď bude mať dobrú náladu, že sa vám jeho návyk zostávať v ponožkách, nepáči. Ale choďte na to pozitívne. Nahovorte mu, že vás vzrušuje pohľad na nahé mužské chodidlá a práve on ich má také sexi, že je škoda ich schovávať. Najprv vyzlečiete ponožky a až potom nohavičky. 

2. Po sexe

Muži sú po sexe schopní zaspať, alebo lepšie vstať a ísť napríklad uvariť kávu, alebo si otvoriť pivo. Väčšia pravdepodobnosť, že to urobia je, keď pre nich milovanie nebolo len jednorázovým dobrodružstvom.

Psychologička Susan Hughesová tvrdí, že ženy sú po sexe schopné mužom odsúhlasiť akúkoľvek požiadavku. Dámy naopak po sexe rady vyjadrujú, čo cítia. Podľa reakcii mužov aj často súdia, či budú vhodní pre budúci vzťah. Tí, ktorí sa zachovajú necitlivo to majú veľmi nahnuté. Ženy v nich nebudú vidieť dobrého potenciálneho otca svojich detí, takže ich najskôr opustia. Pre obe pohlavia je dôležité, keď ten druhý vie povedať svojmu miláčikovi "milujem ťa"!

3. Keď si idú len za svojím

Ak máte smolu na sebca, najviac sa to ukáže v posteli. Je mu jedno, či ste spokojná vy, hlavne, že si ide za svojím blahom. Pokiaľ sa uspokojí a vás si nevšíma, tak to je na zamyslenie. Určite nepredstierajte, že je všetko v poriadku a kľudne zvolajte "A čo ja?" Ak nepriloží ruku k dielu a budete si musieť vystačiť masturbáciou, kľudne sa s ním rozlúčte.

Kým nájdete pána Božského, vymeníte mnoho partnerov. Česť výnimkám. V reportáži sa dozviete, koľko priateľov priznala dnešná mládež, koľko naše mamy a babičky.

Súvisiace články