Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chcete byť sexi? Skúste červenú, radia odborníci
Zdielať na

Chcete byť sexi? Skúste červenú, radia odborníci

Blíži sa Valentín, čas lásky. K nemu neodmysliteľne patria srdiečka, darčeky, sladkosti a ďalšie príjemné veci, ktoré nás rozmaznávajú. Za farbu, ktorá nám tento deň najviac pripomenie, je určite červená. A nemusí byť len na darčekoch, ktoré od partnera dostaneme.

Červená je pre mnohých nielen farba lásky, ale tak isto aj túhy a zmyselnosti. Ak si ženy vyberú na párty práve šaty tejto farby, určite nič nepokazia, priznávajú odborníci na módu.

V šatách v odtieňoch krvi bude každá žena hlavným cieľom pozornosti opačného pohlavia. Je dlhodobo známe, že u mužov práve táto farba evokuje zamilovanosť a romantickosť.

Atraktívnejšie a viac sexi

Nie je preto divné, že muži hodnotia ženy v červenom oblečení ako atraktívnejšie, či sexuálne žiadanejšie. Ďalšou výhodou tejto zmyselnej farby je, že dodá eleganciu a šmrnc svojej nositeľke za každých okolností. Dáma bude pôsobiť sexi v rafinovane odhaľujúcej róbe rovnako ako v modeli, ktorý mnoho príležitostí k fantázii zrovna nenabáda.

Nielen ženy

Aj keď je červená farba spojovaná často predovšetkým so ženami, ani opačné pohlavie ním nič nepokazí. Vzťah červenej a zvýšenej sexuálnej vnímavosti platí rovnako aj u mužov. Ak chce teda muž zaručene zaujať svoju vyvolenú, mal by zvoliť nejaký červený kúsok odev, alebo doplnok v rovnakej farbe.

ISIFA

Súvisiace články