Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bez nohavičiek či podprsenky? Je to nielen záležitosť hviezd...
Zdielať na

Bez nohavičiek či podprsenky? Je to nielen záležitosť hviezd...

Ema Watson, Scarlett Johansson, či Lindsey Lohan. Hviezdy šoubiznisu sa snažia zaujať. A to napríklad aj tak, že chodia naostro. Na nohavičky či podprsenku však "zabúdajú" aj bežní smrteľníci. Nemusí však ísť len o spôsob, ako provokovať mužov. Ide aj o zdravie a pocit pohody...

Ženy sa častejšie vzdávajú podprsenky - najmä ak nosia šaty na ramienka alebo korzetové tričká. ,,Nesie to so sebou istý nádych vzrušenia, erotiky, zvyšuje to sexappeal človeka, ktorý tú spodnú bielizeň na sebe nemá," vysvetli sexuológ Jozef Matté. 

Bez nohavičiek? Je to zdravé

Ešte komfortnejší pocit prináša rafinovane ukrytá nahota, ak je pod sukňou. Dlhou či krátkou rafinovane ukryje vaše prirodzenie. Ten najlepší rozmer má zvádzanie vlastného partnera, ktorému dovolíte pozorovať váše intímne partie aj pri malom predklonení. Chodenie bez novičiek može okoreniť váš sexuálny život.

Pre mužov je predstava, že sa pod oblečením neskrýva nič, mimoriadne vzrušujúca. Ženy provokujú pri vystupovaní z auta, alebo chôdzou po schodoch. ,,Niekedy to môže byť snaha toho človeka, ktorý sa poodhalí, na seba upozorniť," povedal sexuológ. Niektorí pokladajú chodenie bez spodnej bielizne za nehygienické, no v lete iba v sukni či šatách, može priniesť aj isté výhody.

,,Z gynekologického hľadiska chodeniu naostro v lete nič nebráni. Pohlavie sa nezaparuje, vetrá sa, tým pádom sa predchádza vzniku nepríjemných infekcií a kvasiniek," dodala gynekologička Erika Blašková

Za nahotu môže ovulácia

Nahota už zďaleka nie je takým problémom ako kedysi. Chuť nedať si pod oblečenie žiadnu spodnú bielizeň však neprináša iba leto a vysoké teploty. Túžba vybrať sa z domu len tak bez nohavičiek či podprsenky prichádza aj v zime.

Chodenie naostro v nohaviciach však lekári veľmi neodporúčajú. Keďže ich neperieme každý deň, bolo by nehygienické nedať si spodnú bielizeň.
Aj žena v sukni by si mala dať pozor na isté situácie. ,,Musí rozmýšľať kam sa vyberie, či bude v prašnom prostredí, či si sadne na lavičku...," vysvetľuje Erika Blašková.

,,Nie sme takí konzervatívni ako to vyzerá, najmä tá mladá generácia," uzavrel Jozef Matté.

isifa/sita

Súvisiace články