Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Stalo sa v pondelok 27. decembra
Zdielať na
Zahraničie

Stalo sa v pondelok 27. decembra

Zmeškali ste správy a chcete vedieť, čo sa deje okolo vás? Potrebujete rýchly prehľad najdôležitejších udalostí? Tak potom ste na správnom mieste! Nový projekt jojkárskej stránky NOVINY.SK prináša každý večer to najpodstatnejšie, čo počas dňa zachytili naši reportéri priamo v teréne...

Samko neprežil vianočnú sánkovačku

Mala to byť veselá prázdninová sánkovačka. V zlomku sekundy sa ale zmenila na obrovskú tragédiu. Osemročný Samko z Veľkého Lipníka vletel zo svahu priamo pod kolesá auta.

Poklad za tisíce eur! Slovák ho našiel v kufri

Vianoce môžu priniesť všelijaké prekvapenia. Niektoré viac-menej očakávame, iné vyrazia dych. Také prekvapenie zažil počas sviatkov mladý Bratislavčan. Z nostalgie navštívil byt po svojich nebohých blízkych a v skrini našiel kufor. S unikátnym pokladom - historickými dokumentami z obdobia Slovenského štátu.

Takmer unikli tragédii

Vážna dopravná nehoda sa stala v pondelok ráno pri vjazde na Donovaly. Zranili sa pri nej traja Poliaci, Ich auto dostalo na ceste šmyk a skončilo v hlbokej priekope. Najhoršie je na tom 24-ročná tehotná žena.


Ukrajinské krásky objavujú Slovensko

Na popradskom letisku bolo od skorého rána poriadne rušno. Po dvojmesačnej pauze sa na pristávacej ploche pod Tatrami konečne objavilo lietadlo. Priviezlo do našich hôr krásne ženy, luxusné oblečenie a veľa-veľa peňazí. Presnejšie povedané - prvých ukrajinských turistov.


Zlodeji sa vrhli na obchod

Prekvapení ostali majitelia obchodu s výpočtovou technikou v Banskej Štiavnici. Svoj obchod našli po Vianociach takmer úplne vybielený. Zlodeji kradli čo videli. Zmizlo 18 notebookov, hard disky, tlačiareň, ale aj niekoľko monitorov.

Potvrdené: Niekdajší ruský magnát zlodejom

Vinný z krádeže viac ako 200 ton ropy a preprania 75 miliónov eur. Ďalších 6 rokov by si mal posedieť za mrežami. Takto znel dlho očakávaný verdikt pre ropného magnáta Michaila Chodorkovského. Ten považuje rozsudok za politicky motivovaný a chce proti trestu bojovať všetkými zbraňami.

Nehoda v Číne: Zahynulo 14 detí!

Deti sa tešili na vianočný výlet, ale ten im prekazila tragická nehoda. Vodič v hustej hmle nezvládol riadenie, autobus sa zrútil z mosta a spadol do rieky. Zahynulo 14 detí, zvyšok previezli do nemocnie vo vážnom stave. Podľa svedkov šlo vozidlo príliš rýchlo.

Zdielať na

Najčítanejšie správy