Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Stalo sa v nedeľu 26.12.2010
Zdielať na

Stalo sa v nedeľu 26.12.2010

Zmeškali ste správy a chcete vedieť, čo sa deje okolo vás? Potrebujete rýchly prehľad najdôležitejších udalostí? Tak potom ste na správnom mieste! Nový projekt jojkárskej stránky NOVINY.SK prináša každý večer to najpodstatnejšie, čo počas dňa zachytili naši reportéri priamo v teréne...

Chýbajú vraj dôkazy

Falošný gynekológ zostáva na slobode! Rozhodol tak vyšetrovateľ obvodného riaditeľstva Bratislava 4. Polícia má vraj nedostatok dôkazov. A to aj napriek tomu, že podvodníka nachytali naše televízne kamery.

Hádka sa skončila streľbou

Veľkou bitkou a streľbou sa skončila zábava v Huncovciach. Okolo polnoci sa pustili do seba dve partie. Jeden z mužov vytiahol v sebaobrane zbraň a začal strieľať.

Smrteľná nehoda

Cesta z Vianočnej návštevy sa stala osudnou pre 69 ročnú ženu z Kolty. V aute ju viezol jej syn. Medzi Dvormi nad Žitavou a Novými Zámkami narazil do auta, ktoré išlo oproti. Žena bola na mieste mŕtva. Jej syn skončil v nemocnici.

Opäť zemetrasenie

Zemetrasenie v obchodoch v centre mesta tentokrát nespôsobili davy nakupujúcich, ktoré do šialenstva privádzajú povianočné zľavy. Obchody a všetko v nich sa chveli pre skutočné otrasy zeme. Tie miestami dosahovali magnitúdu 4,9 stupňa.

Ľudia sa boja o svoj majetok

Obyvatelia jednej michalovskej ulice sú rozhorčení. Neznámi zlodeji im vykrádajú ich domy, kým nie sú doma. Obviňujú policajtov, že o probléme vedia a nič s tým neurobia.

 "Gumáky" už nepotrebujete

Ešte včera predpoludním to v Tatrách vyzeralo tak, že lyže budeme musieť vymeniť za poriadne gumáky. Turisti si ale počasie asi vymodlili. Dnes ráno sa zobudili do snehovej metelice a takmer desať-stupňového mrazu. 

Zhorel 500-tonový stoh slamy

Hasiči z Trenčína a Partizánskeho si včerajšiu vianočnú pohodu neužili. V poli za obcou Svinná horel 500 tonový stoh slamy. Za pol hodinu bol celý v plameňoch.

Strach z elektrárne

“Budeme svietiť ako Marťania!”. Toto tvrdia obyvatelia malej dedinky Starňa, pri Tornali. Priamo v obci im totiž postavili slnečnú elektráreň. Ľudia z nej majú strach, a najradšej by boli, keby sa stavba posunula od ich domov čo najďalej.

Najčítanejšie správy