Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Tragédia! Matka s deťmi vyskočila z 8. poschodia
Zdielať na
Zahraničie

Tragédia! Matka s deťmi vyskočila z 8. poschodia

Zdroj: lifenews.ru

Na mieste bola mŕtva, deti utrpeli ťažké zranenie

Matka 6-ročného chlapčeka a 4-ročného dievčatka vyskočila spolu s nimi z balkóna bytu. Deti ako zázrakom prežili a o ich život bojujú teraz lekári. Dievčatko utrpelo poranenie brucha, mozgu a pleca. Chlapček si pri páde zlomil panvu a taktiež si poranil mozog.

Susedia sú touto tragédiou otrasení. Podľa nich žena s deťmi netrpela v hmotnej núdzi. Čo ju prinútilo k takémuto otrasnému činu, nie je známe. Podľa susedov plánovali s manželom mať čoskoro aj tretie dieťa. 

"Nepostrehla som, aby mali nejaké starosti. Niekedy si vypila, ale nie sú rodina alkoholikov. Som v šoku, nemôžem tomu uveriť. Ich syn bol hyperaktívny, bolo mu treba venovať viac starostlivosti. Muž moslim je veľmi uzavretý, medzi susedmi nemal priateľov," povedala jedna suseda.

Krátko pred tým, ako sa jeho manželka rozhodla pre tento hrozný čin, volala údajne mužovi a povedala mu: "Ohrozujú ma športovci, poď domov."  Muž prišiel domov, no do bytu sa nedostal, lebo bol zvnútra zamknutý.

"Nerozumiem tomu, ako sa to mohlo stať. Suseda svoje deti milovala, starala sa o ne. Deti boli vždy čisto oblečené. Neverím, že ich ona vyhodila z 8. poschodia," smutne skonštatovala.

Zdielať na

Najčítanejšie správy