Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Go-go tanečnica spustila alarm! Ohňom na bradavkách...
Zdielať na

Go-go tanečnica spustila alarm! Ohňom na bradavkách...

DUNDEE / Za sebou má už stovky burlesiek a vystúpení, na ktorých sa tanečnica Go Go Amy, sporo odetá, predvádza s ohňom. Nielen že ho dokáže prehltnúť, ale si ním zapaľuje strapce visiace na bradavkách a krúti, až kým obecenstvo za kráskou šalie. Tentokrát sa však z vystúpenia stalo faux-pas. Oheň na bradavkách spustil požiarny alarm...

Bradavky spustili oheň - ale ten skutočný!

Burleska s ohňom tanečnice Go Go Amy sa nie celkom vydarila, hoci početné obecenstvo si naňho určite bude ešte dlho spomínať. Umelkyňa totiž dorazila na univerzitu Abertay v škótskom meste Dundee, kde pred stovkami ľudí mala svoju burlesknú šou predviesť aj s použitím ohňa, s ktorým pracuje už päť rokov, takže pre ňu nie je ničím novým.

Uprostred vystúpenia začala oheň hltať a napokon si vyzliekla aj svoju trblietavú podprsenku - na bradavkách jej viseli strapce, ktoré dráždivo zapálila a začala nimi krútiť. A zrazu sa z ničoho nič spustil požiarny alarm! "Keď sa spustil alarm, diváci museli opustiť miestnosť, nechápavo sa okolo seba obzerali, čo sa deje. Keď sa ale prišlo na to, o čo ide, všetci sa začali smiať a žartovali o udalosti," povedal pre The Huffington Post organizátor burlesky.

Polonahá kráska prekvapila hasičov

"Zvyčajne si pozerám, kde sa všetky hlásiče požiaru nachádzajú, ale ten jeden za mnou som si vôbec nevšimla," vysvetlila aj Go Go Amy. Zaskočení ostali aj samotní hasiči, ktorí na miesto dorazili takmer okamžite. Žiadny požiar však nenašli, miesto toho im v ústrety bežala polonahá, výstredná kráska, ktorá na nich volala - je to moja vina, je to moja vina.

Organizátor na záver len podotkol, že sa odohral len jeden z momentov, o ktorom sa ude žartovať nasledujúce roky... Vystúpenia Go Go Amy nakrúca aj Bruce McIntosh, ktorý ich zverejňuje na svojom YouTube kanáli. Pozrite si moment, ktorý spôsobil alarm...

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 17:50.

YouTube.com/Bruce McIntosh

Súvisiace články

Najčítanejšie správy