Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nahota predáva aj v politike. Pozrite sa...
Zdielať na

Nahota predáva aj v politike. Pozrite sa...

BRATISLAVA / Slovenský národ patrí medzi tie hanblivejšie. Chodiť len tak, na Adama či na Evu, je často tabu aj doma. Nahota je však presne to, na čo nás lákajú obchodníci. Či si nám to páči, alebo nie, práve odhalené telo je to, čo predáva. Tento trik sa však využíva nielen v reklame, alebo módnom priemysle. Pomerne často ho už využívajú aj politici.

Nahota zarába

S odhalenými telami a sexy pózami sa nestretávame iba na titulkách pánskych časopisov. Aj tie ženské ovládli krásne dievčatá, ktoré sa rad za radom tvária zmyselne. Baby s výstrihom, je jednoducho to, čo vyťahuje eurá z peňaženky.

"Priláka pozornosť. Je to tabu, ktoré mnohí máme pri pohľade na niečo nahé," myslí si Braňo "BRUNO" Ciberej.

Móda verzus erotika

Nahota ide jedna ruka v ruke s módnym priemyslom. Kde sú takmer všetky kampane postavené na odhalených telách. Tie v nás totiž vždy vyvolávajú emócie. A je jedno či daná fotka zaujme, pobaví, alebo šokuje.

"Práve nahota vzbudzuje u niektorých pohoršenie, u niektorých záujem. A je to niečo, čo si všimne každý človek, či už konzervatívnejší alebo liberálnejší," hovorí módna návrhárka Veronika Kostková.

Vyzerá to tak, že kým sa nevymyslí niečo kontroverznejšie, tak sex a nahota z reklamy a módy nevymizne nikdy. "V USA je to podstatne striktnejšie, mnohí Slováci by boli prekvapení, čo všetko sa tam nesmie objaviť na obrazovke. Ani náznak väčšej nahoty. Ak niekto má rád nahotu, nech ostane v Európe," dodáva s úsmevom Bruno.

Odvážni politici

Na nahú kartu stavili aj viacerí politici. Vďaka odhaleným hrudiam obleteli ich fotky celý svet. Jedna z najznámejších rybačiek, je práve tá, s ruským prezidentom Vladimírom Putinom. Ten sa nechal polonahý zvečniť aj pri jazde na koni.

Zahanbiť sa v roku 2009 nenechali ani českí politici. Počas predvolebnej kampane, rozmiestnili v Chorvátsku približne 100 billboardov. Na nich sú vyobrazení len v plavkách.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 17:50.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy