Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zvrátené! Michal sa uspokojoval na baranovi
Zdielať na

Zvrátené! Michal sa uspokojoval na baranovi

SPIŠSKÉ PODHRADIE / V Spišskom Podhradí polícia vyšetruje v skutku kuriózny prípad. Istému miestnemu mužovi podľa jeho slov znásilnili jeho domáce zviera. Na baranovi, ktorý sa pásol na lúke, sa mal podľa jeho tvrdení sexuálne uspokojovať jeho sused.

Mal nohavice rozopnuté...

Barany sa pásli na lúke priamo pod hradným kopcom. Ich majiteľ si zrazu všimol, že sa okolo nich motá podozrivý chlap. Keď sa prišiel pozrieť, čo sa deje, zbadal niečo, na čo tak skoro zrejme nezabudne.

"Tu som vybehol, mne normálne lata z ruky vypadla, pozerám on nohavice rozopnuté," opisuje situáciu majiteľ Marián. Pán Marián bol z toho, čo videl v šoku. Sám nevedel čo robiť. Muža, ktorý sa vraj uspokojoval na jeho baranovi, napokon odohnal.

Ku skutku sa priznal

"Po zadku som mu dal jak mi mydlil barana," pokračuje. "Polícia prípad vyšetruje ako priestupok proti verejnému poriadku," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobanik.

Bezbranné zviera podľa slov jeho majiteľa sexuálne zneužil muž, ktorého pozná zo susedstva. Stretli sme ho neďaleko miesta, kde sa to všetko malo odohrať. "Vidieť mohol," hovorí Michal.

"Podozrivého muža policajti vypočuli a ten sa ku skutku priznal," dodáva Džobanik. "Je to normálne, keď on na barana sa zlakomí?" hovorí Marián.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy