Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Z ježka internetová senzácia. Takto si umýva zúbky
Zdielať na

Z ježka internetová senzácia. Takto si umýva zúbky

NEW YORK / Ježkovia nie sú až takými typickými domácimi maznáčikmi ako napríklad psovia, mačky, škrečkovia, či nebodaj hady. Na rozdiel od ostatných si vyžaduje veľa pozornosti a starostlivosti. Ale patria medzi určite najrozkošnejšie zvieratká - aspoň Nuala, ktorej video sa na internete stalo senzáciou.

Umývajúci sa ježko si podmanil svet

Neprešiel ani mesiac, čo majiteľka ježka Nualy, Colleen Regan zverejnila video svojho maznáčika na internete, už má za sebou tisícky obdivovateľov a sto tisíc videní! Nádherný ježko Nuala si na asi minútovom videjku čistí jazýčkom zúbky, tvár a labky, češe sa, no jednoducho vykonáva svoju každodennú hygienu.

Nuala má toho za sebou veľa

"Keďže si toto video vyslúžilo takú popularitu," píše majiteľka Nualy Colleen k svojmu videjku, "cítim povinnosť napísať niečo viac k ježkom ako domácim maznáčikom. Sú rozkošné, ale odlišné od napríklad škrečkov či morských prasiatok. Nehodia sa ľuďom, ktorí majú hektický život, ani deťom, pretože vyžadujú veľa pozornosti a starostlivosti.

Napríklad Nuala za ten rok aj osem mesiacov, čo ju vlastním, už musela absolvovať ekvivalent hysterektómie. Ježkovia sú náchylnejší na choroby, musia mať napríklad klietku vyhrievanú. Denne sa jej venujem niekoľko hodín a večer si ju beriem k televízoru alebo počítaču."

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

YouTube.com/Colleen Regan

Súvisiace články

Najčítanejšie správy