Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dvojmetrový medveď sa vlúpal do domu k deťom! Kvôli dažďu
Zdielať na

Dvojmetrový medveď sa vlúpal do domu k deťom! Kvôli dažďu

NAPLES / Keď vyšla opatrovateľka detí s malým bábätkom a 7-ročným chlapcom z bazéna, ani vo sne by ju nenapadlo, že o 15 minút sa bude báť o ich holé životy! Vonku totiž neprestávalo pršať a zrazu zbadala, že do vnútra domu pokojne kráča viac ako dvojmetrový medveď! Zrejme sa rozhodol, že ho neustály dážď otravuje a chce si niekde aspoň na chvíľu zdriemnuť...

Po dobrom kúpeli obrovský medveď

Podľa portálu NBC 2 nechcel chlapček ani babysiterka veriť vlastným očiam, keď zbadali, ako sa okolo ich bazénu motá obrovský medveď! Potom pomaly vošiel do domu a okolo gauča si začala hľadať najvhodnejšiu polohu na spanie. Ba čo viac, po uložení hlavy na chladivú podlahu ponechal obyvateľov rodinného domu na pláži vo floridskom meste v napätí ďalšiu hodinu!

Prišiel si "len" zdriemnuť

Presne toľko totiž viac než dvojmetrovému medveďovi trvalo, než si zdriemol. Potom sa jednoducho postavil a doslova sa odšuchtal preč. Deti aj s opatrovateľkou si od srdca vydýchli, že toto stretnutie sa pre nikoho nestalo ani osudné, ani tragické. "Nedokázal som veriť vlastným očiam! Nikd predtým som takého medveďa nevidel, bol obrovitánsky," povedal pre NBC 2 syn rodiny MacDonoughových.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

ISIFA/YouTube.com, NBC2

Súvisiace články

Najčítanejšie správy