Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
FOTO. Dôchodcovi našli v penise 10-centimetrovú vidličku!
Zdielať na

FOTO. Dôchodcovi našli v penise 10-centimetrovú vidličku!

CANBERRA / Keď lekári prijali na pohotovosti v Austrálii staršieho pacienta, ktorý sa sťažoval na krvácanie z pohlavného orgánu, to ešte netušili, čo mu v ňom nájdu. Rontgenová snímka ich musela šokovať! V penise mal totiž strčenú 10 cm dlhú, oceľovú kuchynskú vidličku! A pravda o tom, ako sa mu tam dostala, nenechala na seba dlho čakať...

Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Skazené sexuálne dobrodružstvo

Lekári z austrálskej Canberry sa rozhodli zverejniť jeden z kontroverzných prípadov, kedy z pacientovho tela museli chirurgicky odstraňovať cudzí objekt. Nielen z tela, ale rovno z jeho pohlavného orgánu! Išlo pritom o 70-ročného muža, ktorý sa napokon ku všetkému priznal.

Podľa lekárskej správy, ktorú zverejnil denník The Daily Mail, sa muž chcel sexuálne uspokojiť, no jeho sexuálne dobrodružstvo vypálilo horšie, než čakal. Vidlička mu totiž ostala strčená v tele a spôsobila obrovské bolesti. Aj napriek nim sa však zahanbený dôchodca odvážil lekársku pomoc vyhľadať až o 12 hodín! Lekári muža napokon uspali a vidličku odstránili aj za použitia lubrikantu a pinzety... Procedúra bola úspešná a krátko po operácii mohol muž opustiť bez vážnych následkov nemocnicu.

Čo všetko sa už v tele našlo...

V správe však nájdete aj ďalšie kontroverzné "pomôcky", ktoré sa v ľudskom organizme za posledné roky našli. A medzi nimi sú napríklad: zubné kefky, ceruzky, perá, kľúče, plastové poháre, žiarovky, tužkové baterky, zatváracie špendlíky, teplometer, ihly, záhradné drôty, zatváracie špendlíky, telefónne káble, kosti, hračky, latexové rukavice, rôzne rastliny a druhy zeleniny, lepidlá a vosk, dokonca pijavice a hady!

Skúšajú to viac muži ako ženy

Správu publikovali podľa The Daily Mail lekári Krishanth Naidu, Maurice Mulcahy a Amanda Chung, ktoré sa vyjadrili, že chcú vyvolať diskusiu o týchto prípadoch. Podľa nich bolo za posledných 9 rokov asi 20 prípadov registrovanýh, kedy rôzne predmety boli nájdené práve v intímnych partiách. Viac sú však k takýmto činom náchylnejší podľa lekárov muži než ženy, a to v prípadoch ako intoxikácia, patologická masturbácia či v prípade fyzického týrania.

Ľudia sa však vystavujú nebezpečenstvu smrti v prípade infekcií. Mnohí podľa lekárov sa snažia pomôcť si sami, čím si spôsobia ešte vážnejšie a rozsiahlejšie zranenia, niektorí lekársku pomoc kvôli hanbe vyhľadajú oveľa neskôr. Lekári sa v týchto prípadoch snažia vyhnúť operácii a konať bez narkózy.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

dailymail.co.uk/The International Journal of Surgery

Súvisiace články

Najčítanejšie správy