Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
René (28) sa vlámal do domu svojej ex, chcel sex!
Zdielať na

René (28) sa vlámal do domu svojej ex, chcel sex!

PIEŠŤANY / Mladík z Piešťan dal svojským spôsobom najavo to, že ťažko znáša rozchod s bývalou priateľkou. V noci sa podgurážený alkoholom vlámal do jej domu a chcel sex.

Muž rozbil tri okná a vošiel do domu

28-ročný René prišiel k domu svojej bývalej priateľky v obci Horná Streda. Bola jedna hodina v noci a agresívny muž bol poriadne opitý.

Podľa polície mal René najprv vykrikovať nepekné veci na adresu svojej expriateľky a domáhať sa sexu s ňou. So slovami "aj tak sa s tebou vyspím a budeš moja," vraj kopal do brány a búchal na okná. Neostalo však iba pri tom.

"28-ročný muž sa po rozbití až troch okien dostal až dovnútra rodinného domu," hovorí trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Vo vnútri boli v tom čase štyria ľudia. Medzi nimi aj dvojročný syn Reného expriateľky. Všetci pred agresívnym útočníkom ušli cez okno na ulicu. Zo strachu telefonovali na 158.

"Útočník tesne pred príchodom privolanej policajnej hliadky nasadol na Babetu a ušiel," doplnila Antalová.Policajti ho však zakrátko dostihli. Agresivita mladíka neopustila ani pri zatýkaní. PMJčkári museli použiť chvaty, aby mu nasadili putá. 

Agresívny muž vystrájal aj pri vypočúvaní

"V dychovej skúške motocyklistovi namerali až 1,65 promile alkoholu v dychu," hovorí Antalová. René aj počas výsluchu na stanici trhal zápisnice.

Po vytriezvení sa takto obraňoval: "Nebol som kradnúť, som bol za priateľkou, s ktorou som čakal dieťa a našiel som ju tam s druhým partnerom. Ja som neutekal z miesta činu, ja som išiel preč od nej."

"28-ročného Reného policajti policajný vyšetrovateľ z Nového mesta nad Váhom obvinil z prečinov porušovania domovej slobody a ohrozovania pod vplyvom návykovej látky," uzavrela Antalová. René z Piešťan si tak za mrežami môže posedieť až 5 rokov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy