Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Michal sexom uštval barana, pokuta je 33 €. Maximálne
Zdielať na

Michal sexom uštval barana, pokuta je 33 €. Maximálne

SPIŠSKÉ PODHRADIE / Prípad muža zo Spišského Podhradia, ktorý sa sexuálne ukájal na baranovi, vyvolal rôzne reakcie. Niektorých pobúril, iných zase nahneval. A viacerých dokonca rozosmial....

Zvrhlé chúťky dohnali muža k tomu, že sa na verejnosti ukájal na domácom zvierati svojho suseda. Za sexuálny styk s baranom, ktorého sa mal dopustiť, mu hrozí peňažná pokuta.

Prípad baran pobúril miestnych

"Si mydlil môjho barana, je to tak alebo nie. Teraz povedz, priznaj sa," pritlačil na Michala majiteľ barana. "Keď on tak tvrdí, no tak...," hovorí Michal, ktorý je podozrivý.  

Prípad domáceho zvieraťa, ktoré sa stalo objektom sexuálnych chúťok, pobúril viacero miestnych. Niektorí sú pohoršení, iní si robia skôr posmešky. Majiteľovi barana však potom čo videl, do smiechu rozhodne nie je. "Jak som to zbadal, mi doska z rúk vyletela," hovorí Marián, majiteľ barana.

"Skutok vyšetruje polícia ako priestupok proti verejnému poriadku. Po objasnení bude prípad postúpený na obvodný úrad, ktorý rozhodne o uložení sankcie," uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobaník.

Tá môže byť vo výške maximálne 33 eur. Muž sa mal podľa tvrdení pána Mariána uspokojovať na jeho baranovi za bieleho dňa. Navyše uprostred lúky priamo pod hradným kopcom. Miesto, kam chodievajú miestni, ale aj množstvo turistov. "Neskutočné, nenormálne," tvrdí majiteľ barana.

Ľudia sú pohoršení

Niektorých Michal mal dokonca vystrašiť. Podľa zistení polície však muž zvieraťu neublížil a nedopustil sa žiadneho trestného činu. "Uštval ho, doslova ho uštval. Jak behal na retiazke, už jak nevládal tak ho chytil za retiazku a si s ním robil, čo chcel," opsiuje situácia majiteľ barana.

"Po oznámení skutku bol k zvieraťu privolaný aj veterinár. Nezistil žiadne zranenia nasvedčujúce týraniu," dodáva Džobaník. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy