Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Otec uvidel mŕtveho syna, cez Google maps
Zdielať na

Otec uvidel mŕtveho syna, cez Google maps

KALIFORNIA / Keď pred štyrmi rokmi prišiel o syna, netušil, že opäť uvidí jeho mŕtve telo. Nanešťastie však moment synovej smrti zachytili kamery Google maps a záber zverejnili na internete.

Gigant udelil výnimku

Otec zosnulého mladíka na fotografie natrafil nechtiac. Pohľad ma mŕtveho syna mu rozjatril staré rany a tak spoločnosť požiadal, aby záber stiahla. Internetový gigant urobil výnimku a smutnú fotografiu naozaj odstránia.

"Súcitíme s rodinou chlapca. Ešte predtým, ako nás kontaktovali médiá, sme chceli snímku odstrániť. Firma takúto výnimku nikdy neudelila, ale vzhľadom na okolnosti, sme sa rozhodli žiadosť akceptovať," píše sa vo vyhlásení spoločnosti.

Smrť psa, alebo?

Fotografia zachytáva mŕtve chlapcove telo ležiace blízko železničnej koľaje. "Keď som uvidel ten obrázok, bolo to, ako by sa to stalo včera. Vrátilo sa mi veľa spomienok," opisuje otec mŕtveho Barrera. Jeho syna Kevina našli v roku 2009 zastreleného priamo pri koľajniciach. Medzi februárom a októbrom tohto roku tu zahynulo ďalších 6 ľudí, píše britský Daily Mail.

Toto však nie je jediná rozporuplná snímka, ktorú 3D mapy zaznamenali. Fotografia v holandskom meste Almere zachytáva podivný výjav. Kým jedni za škvrnou na móle videli krvavú vraždu, pre iných išlo o drevo sfarbené vodou z mokrého psa. Presvedčte sa sami. VIAC TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

Googlemaps

Súvisiace články