Polojasno
15°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Nad cestou sa zjavil Ježis Kristus s pannou Máriou
Zdielať na

Nad cestou sa zjavil Ježis Kristus s pannou Máriou

BERN / Čo to vlastne je? Pýtajú sa ľudia, ktorí videli bizarný obraz! Vyzerá ako zahalený Mesiáš v sprievode matky Márie a zachytila ho fotografia na frekventovanej ceste vo Švajčiarsku. Informáciu priniesol ako prvý britský denník Daily Mail.

Unikátny záber

Ježiša a Máriu spozorovali prostredníctvom známej aplikácie Google Earth. Presnejšie vďaka novým mapám umožňujúcim virtuálnu prechádzku Street View.

Záhadný obraz ukazuje Mesiáša sprevádzaného jeho matkou Máriou. Tmavý obraz Božieho syna je na ľavej strane, zatiaľ čo bielo-ružový obrys jeho matky je na pravej strane, píše sa v článku britského denníka Daily Mail.

Mária, oblečená v splývavých šatách, má sklonenú hlavu a ruky zložené k modlitbe. Obraz zachytil zobrazovací voz firmy Google, ktorý prechádzal diaľnicou A5 pri meste Walensee vo Švajčiarsku. Nie je to prvýkrát, čo sa objavil takýto bizarný obraz na službe Google Street View. VIAC TU.

Ježiš vymyslel sociálnu sieť

Mimochodom, len pred pár dňami uzrela svetlo sveta správa, že Ježiš je praotcom sociálnych sietí. Pre ich milovníkov asi nebude neznáme slovíčko twitter alebo tweetovanie. Po slovensky štebotanie či čvirikanie. Podľa vatikánskeho kardinála Gianfranca Ravasiho však známe tweetovanie nie je výmyslom modernej doby, ale Ježiša Krista!

Podľa neho Ježiš Kristus ako prvý človek na Zemi tweetoval s masami ľudí rovnako, ako dnes užívatelia známej sociálnej siete. Obyvatelia Bratislavy na výroky reagovali rôzne. "Možno na tom niečo pravdy bude," hovorí napríklad jeden z nich. Prečítajte si kompletný článok, prípadne pozrite PRILOŽENÚ REPORTÁŽ Antona Adamčíka.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy